Zoeken
Menu

Op Valentijnsdag startte hij bij OMA als Online Marketeer. Maak kennis met Gert door 10 vragen die we aan hem hebben gesteld. 

Vraag 1: Wie is Gert?

Ik ben 27 jaar oud en al heel mijn leven woonachtig in Ede. Ik ben daar opgegroeid samen met mijn twee kleine zusjes. Of nou ja, klein zijn die inmiddels niet meer te noemen. Sinds 2021 heb ik daar, samen met mijn vriendin, een eigen woning. Verder ben ik rustig, eerlijk, een tikkeltje nieuwsgierig en heb ik ontzettend slechte humor. Woordgrappen zijn de beste grappen. Right?

Gert Bos

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

Naast dat ik wel van een potje gamen en lekker eten houd, vind ik geschiedenis ook heel interessant. Met name de Eerste- en de Tweede Wereldoorlog. Hier heb ik al ontzettend veel films en documentaires over gekeken, boeken over gelezen, podcasts over geluisterd en musea voor bezocht. Mocht je nog een goede tip hebben? Let me know! Daarnaast bezoek ik graag belangrijke plekken uit dit somber stukje geschiedenis (denk aan de Ardennen, Normandië etc.)

Vraag 3: Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Hopelijk ben ik dan in het bezit van een ontzettend leuke Golden Retriever. Die staat wel hoog op de bucketlist. Daarnaast wil ik altijd nog eens naar de West Coast van Amerika, dus hopelijk is die trip dan ook afgevinkt. Ook werk ik dan natuurlijk nog met veel plezier bij OMA en blijf ik mezelf ontwikkelen op zowel persoonlijk als online marketinggebied.

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

In het weekend speel ik graag spelletjes. Zowel achter de PC als aan de keukentafel. Daarnaast vind ik het gezellig om uit eten te gaan en om lekker op de bank te Netflixen, Videolanden of te Disney Plussen. Formule 1 wordt ook nooit overgeslagen! Ondertussen drink ik graag een biertje met wat vrienden.

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Twitter. Vooral om dat je daarmee snel op de hoogte bent van het laatste nieuws en gekke weetjes. Daarnaast kijk ik voor het slapen gaan altijd wel een aantal YouTube filmpjes.    

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Poe, daar vraag je me wat. Eigenlijk loopt dat van hardstyle tot André Hazes en van Eminem tot Linkin Park. Ontzettend veel verschillende genres dus! Mijn Spotifylijst heet dan ook “Random Muziek”.

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Amerika! Een aantal jaar geleden bezocht ik New York en dat was een ervaring die ik niet snel vergeet. Ik ga dan ook met alle liefde een keertje terug. Daarnaast geniet ik volop van zon, zee en strand. Waar dat ook is!

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Super goed! Veel nieuwe indrukken en gezichten. Ik ben goed opgevangen en merkte direct dat er een ontzettend leuke en open sfeer hangt. De OMA starterkit was een zeer aangename verrassing. De hoodie zit als gegoten en ik kan geheel in stijl met mijn OMA mok koffie halen. Over de koffie gesproken die is heerlijk. Ook niet onbelangrijk!

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA?

Ik ben werkzaam als Online Marketeer bij OMA. Dat betekent dat ik aan de slag ga met het optimaliseren van websites, opzetten en analyseren van Socials Ads en het ondersteunen en advies geven aan klanten. Eigenlijk alles dus. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Vraag 10: Wat is jouw specialisatie binnen OMA?

Op online marketinggebied zijn mijn interesses zeer breed. Ik hoop me voornamelijk meer te gaan specialiseren in Social Ads en het optimaliseren van websites. Ik zie er naar uit om een hoop bij te leren en mezelf te blijven ontwikkelen tot een nóg betere online marketeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog

Download onze e-books
Download onze E-books