Zoeken
Menu


Ze is bij OMA de Office Manager, met andere woorden: De onofficiële advocaat/detective/evenementenplanner/psycholoog/carrièreplanner en lerares.
En we zijn lief voor haar want ze kent al onze geheimen!

Ik ben geboren en getogen in (gemeente) Ede en woon met mijn gezin sinds kort in een nieuwbouwwijk op het voormalig Kazerneterrein. Een heerlijke plek tegen de bosrand en de heide aan. Hier kun je me dan ook vaak vinden. Wandelend of op de fiets (of mountainbike). Verder ben ik een sociaal dier en heb ik graag mensen om me heen. Gewoon voor een lekker etentje, een borreluurtje of een heerlijk diep gesprek tot in de nachtelijke uurtjes.   

Wat zijn je hobby’s? 

Wij gaan graag op reis, een iets uit de hand gelopen hobby. Eén keer per jaar bezoeken we een nieuwe stad ergens in Europa. In de zomer maken we ieder jaar een grote reis naar een nieuwe bestemming ver buiten Europa. We hebben alle werelddelen al bezocht, maar er blijft altijd nog genoeg te ontdekken over. Lekker op avontuur dus. Gelukkiger kun je me niet maken!

Michelle_van_den_Bos_rijstvelden

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik ben net begonnen bij OMA dus dan hoop ik hier natuurlijk nog steeds te werken. Mijn functie hier is Office Manager, maar ik vind marketing ook erg interessant. Ik hoop ondertussen dus ook nog wat te leren van al mijn collega’s hier. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf en werk ik als Virtual Assistant, wat nog verder uitgewerkt kan worden. Tot slot heb ik ook nog een ander leuk idee om als bedrijf op te zetten, dus ik heb de komende 5 jaar nog genoeg te doen! 

Wat doe je graag in het weekend?

We trekken er graag op uit in het weekend om een nieuw plekje in Nederland ontdekken. Een leuke stad of een mooi stukje natuur, bijvoorbeeld. Dat sluiten we dan graag af met een lekker etentje.  
Maar op zijn tijd een avondje bingewatchen doe ik ook graag hoor. Heerlijk op de bank met wat lekkere hapjes erbij, ben ik altijd voor te porren!

Wat is je favoriete social mediakanaal? 

Op Instagram kun je me echt elke dag vinden. Op Facebook zit ik niet zoveel meer, alhoewel sommige groepen toch wel leuk blijven daar. Zo heb ik zelf ook een Facebookgroep voor vrouwelijke ondernemers uit Ede. Het is altijd fijn om ideeën of vragen daar neer te kunnen leggen. TikTok voel ik me te oud voor. Tegen de tijd dat ik daar wellicht aan ga beginnen, zal het wel weer ‘uit’ zijn. Haha! 

Wat is je favoriete muziek? 

Ik hou van pop rock en trance. Ik ben vaak naar Lowlands en Pinkpop geweest voor de wat alternatievere muziek en naar Dance Valley en Sensation voor het dansen. Verder ga ik graag naar concerten, die van Coldplay en U2 pak ik sowieso allemaal mee, als het tenminste lukt om een kaartje te bemachtigen…  Qua radio staat vaak Qmusic, Radio538 of NPO Radio 2 op. 

Wat is je favoriete reisbestemming? 

Oei, omdat we zoveel reizen krijg ik die vraag best vaak en hij is zo lastig te beantwoorden. Ik hou van Bali vanwege de relaxte, tropische sfeer en het heerlijke (vegetarische) eten. Maar ik hou ook echt van de Filipijnen omdat het prachtige land mega divers is en er nog lekker weinig toeristen komen. Maar de avontuurlijke reis door Afrika was ook gaaf en Amerika met zijn mooie nationale parken en heerlijk winkelsteden is ook leuk … ik kan echt niet kiezen! 

Hoe is jouw eerste maand bij OMA bevallen? 

Erg goed, leuk om in zo’n jong bedrijf terecht te komen. Voordat ik bij OMA begon, heb ik vooral bij grotere bedrijven gewerkt. Ik merk dat het hier veel persoonlijker is en dat de taken meer allround zijn. Het is een interessante branche met een hardwerkend team dat mij ook gelijk energie geeft! 

Wat zal jouw rol zijn binnen OMA? 

Als Office Manager/PA zijnde, help ik Daniel om een duidelijke werkstructuur te creëren  
en om alles gestroomlijnd te laten verlopen binnen het hele team. Ik houd me dus bezig met interne processen, interne ontwikkeling, HR, boekhouding, administratie, facilitaire ondersteuning en ga zo maar door. Daniël heeft een hele lijst met diverse taken voor me gemaakt om op te pakken. Ik ben een echte ontzorger en regelneef, dus dat komt allemaal goed.

Wat wil je leren bij OMA?

Eén van de taken die ik heb gekregen is om Personeelszaken op te zetten. Het bedrijf groeit; we zitten nu al met 11 man. Mijn doel is om Daniël hierin te ondersteunen en er ook voor de medewerkers te zijn met vragen over de regels, voorschriften, etc. Maar ik wil er ook zijn als vertrouwenspersoon. Dat onderdeel is nieuw voor mij. Ik ben me er momenteel aan het in verdiepen en vind het hartstikke leuk om dit op te pakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog