11 Black Friday deals voor ondernemers & marketeers

11 Black Friday deals voor ondernemers, marketeers en freelancers [2019]

Wanneer je een ondernemer, marketeer of freelancer bent, dan is Black Friday (en de periode om Black Friday heen) de beste tijd om je software en tools met extreme kortingen aan te schaffen.

Dat kan je tot wel honderden euro’s per maand schelen! En daar worden we als Nederlanders natuurlijk erg gelukkig van.

Ik ben op zoek gegaan naar de beste Black Friday deals van dit jaar en die heb ik voor je op een rijtje gezet. Dus zie hier: 11 Black Friday deals voor ondernemers, marketeers en freelancers.

1. Mangools – Levenslang 25% korting

mangools black Friday deal

Met Mangools krijg je eigenlijk vijf SEO tools voor de prijs van één. De vijf verschillende soorten tools binnen Mangools zijn:

 • KWFinder (Zoekwoord analyse tool.
 • LinkedMiner (Backlink analyse tool)
 • SERPChecker (Tool voor concurrentie analyse en het achterhalen van SERPs)
 • SERPWatcher (Rank tracker software)
 • SiteProfiler (Een tool om je website te analyseren)

Tijdens Black Friday en Cyber Monday (Dus van 29 november tot en met 2 december) kan je een kortingscode gebruiken om levenslang 25% korting te krijgen op alle Mangools abonnementen.

» Pak deze deal

2. SEOPress – 50% korting

SEOPress black friday

SEOPress is een SEO plugin en is de laatste tijd hard in populariteit aan het stijgen. Het wordt gezien als één van de beste Yoast alternatieven.

Wanneer je de betaalde versies van de plugins gaat vergelijken is SEOPress Pro zelfs uitgebreider en veel goedkoper dan Yoast Premium. Een absolute aanrader dus!

Van 27 november (dus voor Black Friday) tot en met Cyber Monday (2 december) kan je SEOPress aanschaffen met 50% korting door de code “BLACKFRIDAY50” (zonder aanhalingstekens) in te vullen.

» Pak deze deal

3. SEMrush – 38% korting

Semrush double keyword bundle black friday

SEMrush is momenteel één van de beste SEO tools op de markt. De tool is compleet, kan je binnen elke onderdeel van SEO ondersteunen en is ontzettend innovatief.

Naast SEO, ondersteunt SEMrush je ook binnen andere facetten van online marketing. Denk bijvoorbeeld aan betaald adverteren.

Tijdens Black Friday en Cyber Monday is de actie dat je bij aanschaf van een SEMrush Pro account 500 extra keywords krijgt. Dat is een verdubbeling en dus zeker de moeite waard!

» Pak deze deal

4. SEO Powersuite – 70% korting

seo powersuite licentie deal

SEO Powersuite is een alles-in-één SEO tool die je voor alle aspecten van zoekmachine optimalisatie in kunt zetten. In vergelijking tot haar concurrenten is SEO Powersuite uniek, want je dient de software namelijk op je computer te installeren.

Voor de één een voordeel, voor de ander een nadeel!

Tijdens Black Friday en Cyber Monday kan je SEO Powersuite aanschaffen met wel 70% korting. Dit geldt voor alle abonnementen.

» Pak deze deal

5. OptinMonster – 35% korting

Optinmonster black friday

Voor het opbouwen van je mailinglijst is OptinMonster één van de beste tools op de markt. En zoals je van OptinMonster gewend bent, hebben ze elk jaar met Black Friday 35% korting op alle abonnementen.

Naast deze korting geeft OptinMonster ook een Macbook Pro weg, maar de kans dat je die wint is wel heel klein. De 35% korting is geldig van 25 november tot en met 2 december (Cyber Monday).

» Pak deze deal

6. SERPstat – 30% korting

black friday deal serpstat

Als je mijn blogs leest, dan weet je dat ik vroeger groot fan was van SERPstat. Inmiddels gebruik ik SERPstat niet meer aangezien ik over betere, uitgebreide maar ook duurdere tools beschik.

Dat neemt echter niet weg dat SERPstat in mijn ogen één van de beste tools is om mee te starten als ondernemer, marketeer of freelancer. En tijdens Black Friday tot en met Cyber Monday kan je 30% korting krijgen op alle abonnementen.

» Pak deze deal

7. 10 AppSumo deals – tot wel 95% korting

Appsumo black friday

Appsumo is een platform waar verschillende soorten software en tools worden geboden met extreme kortingen. Appsumo is daarmee hét kanaal voor marketeers, ondernemers en freelancers om goedkoop software aan te schaffen en te testen.

De deals zijn vaak levenslang en de kortingen lopen soms wel op tot 95%.

Op Black Friday zal Appsumo 10 deals lanceren die maar 24 uur geldig zijn. Je moet er dus op 29 november klaar voor zitten, mocht je willen weten wat de deals zijn.

» Om de deals te bekijken moet je deze pagina bezoeken op 29 november

Mocht je in de tussentijd al willen weten of Appsumo al een paar andere leuke deals heeft, klik dan hier.

8. SendinBlue – 50% korting

Black friday deal sendinblue

SendinBlue is emailmarketing software die zich vooral focust op de wat kleinere partijen. Denk aan ondernemers, bloggers, freelancers of kleine MKB bedrijven. SendinBlue kan je zien als een concurrent van MailChimp.

Het voordeel van SendinBlue is de prettige interface,de gebruiksvriendelijkheid en de zachte prijs die je voor de software betaald.

In de periode van 28 november tot en met 2 december heeft SendinBlue twee kortingscodes lopen:

 • Black Friday kortingscode: BlueFriday50 (geldig van28 t/m 30 november):
 • Cyber Monday kortingscode: SiberMonday50 (geldig van 1 t/m 2 december)

» Pak deze deal

9. Pitchground deals – tot wel 95% korting

pitchground deals

Pitchground is de grootste concurrent van AppSumo en het concept is eigenlijk precies hetzelfde: ook Pitchground is een platform waar je met enorme kortingen software en tools kan aanschaffen.

Tijdens Black Friday tot en met Cyber Monday zullen er deals beschikbaar zijn tot wel 95% korting. De deals kan je op de website van Pitchground nog niet vinden, maar ik heb ze voor je kunnen achterhalen:

 • Capturly
 • Gridle.One
 • SyncSpider
 • Publist
 • SocialChamp
 • ZapERP
 • FYI.to
 • VirusDie
 • Yarea
 • MarketPlan.io
 • ConvertPages
 • SEO Tester Online

» Om de deals te bekijken moet je deze pagina bezoeken op 29 november

10. Long Tail Pro – 30% korting

Black Friday Long tail pro deal

Long Tail Pro is een zoekwoordanalyse tool pur sang en bestaat uit eigenlijk uit twee tools:

 • Een zoekwoordanalyse tool
 • Een Rank Tracker

Perfect voor het meten, achterhalen en bijhouden van je zoekwoorden.

Het is een van de grootste concurrenten van mijn favoriete zoekwoordanalyse tool KWFinder. Welke tool het best is? Dat is een kwestie van smaak en zul je toch echt zelf moeten ondervinden.

Tijdens Black Friday en Cyber Monday krijg je 30% korting op alle abonnementen van Long Tail Pro!

» Pak deze deal

11. SERanking – 30% korting

seranking deal

SERanking is eigenlijk een alles-in-één SEO tool, maar staat vooral bekend als rank tracker, oftewel het bijhouden van je zoekwoorden

Het grote voordeel van SERanking in vergelijking met concurrenten is dat je zelf kan bepalen wat je nodig hebt. Je bepaalt dus bijvoorbeeld zelf hoeveel zoekwoorden je wilt meten en hoe vaak die rankings geüpdatet moeten worden. Bij SERanking kan je dus soort van je eigen prijs bepalen.

Tijdens Black Friday heeft SERanking twee deals lopen. De ene deal is 30% korting op alle abonnementen. Deze 30% korting kan je claimen door de kortingscode “BLACKFRIDAY2019” (zonder aanhalingstekens) in te vullen bij de checkout.

De andere actie houdt in dat SERanking drie mensen kiest waarbij hun abonnement gratis wordt verdubbeld.

» Pak deze deal

Recente blogs

26 juni 2020
Betaalproviders uitsluiten in Google Analytics

Betaalproviders uitsluiten in Google Analytics (Mollie, Adyen, Multisafepay, etc.)

Je ziet al je omzet in Google Analytics binnenkomen via referral en niet via organic search of paid search. Terwijl je zeker weet dat je juist daar de meeste omzet mee haalt. Je klikt op referral en ziet dat alle omzet toe wordt gekend aan betaalproviders. Hierdoor weet je niet precies welke inspanning wat oplevert. En dat moet dus opgelost worden. In dit artikel ga ik je daar alles over vertellen.
26 juni 2020
Afmelden voor browsermeldingen

Afmelden voor browsermeldingen: stappenplan per browser

Het kan expres zijn gegaan omdat je een website erg tof vindt of per ongeluk in alle enthousiasme: het accepteren van browsermeldingen. Hoe dan ook, nu wil je ervan af en weet je niet precies hoe dat moet. Om je op weg te helpen heb ik per browser een kort stappenplan geschreven waarmee je je snel kan afmelden voor deze meldingen.
23 juni 2020
Waarom een FAQ zo belangrijk is voor webshop

Waarom een FAQ zo belangrijk is voor je webshop [7 redenen]

Als je iets bestelt, wil je natuurlijk weten wanneer het geleverd wordt en wat er gebeurt als je niet tevreden bent met het geleverde product? En je wilt toch ook weten hoe mensen met je gegevens omgaan? Dat wil jouw klant dus ook! Zelfs als je diensten levert. En daarom is het ontzettend belangrijk om een FAQ (ook wel veel gestelde vragen pagina) te hebben. Vandaag geef ik je 7 redenen waarom je die nu nog moet gaan opzetten.
18 juni 2020
e-book in 4 uur

Zo maak je in 4 uur tijd een e-book van 154 pagina’s [Stappenplan]

Een e-book maken van 154 pagina’s en 22.000+ woorden in 4 uur klinkt onwerkelijk, toch? Toch is het mij gelukt. En hoe dat is gelukt en wat ik daarvoor nodig had, leg ik je in dit artikel uit. Disclaimer: ik heb natuurlijk niet in 4 uur tijd alle pagina’s geschreven. De content in het e-book is gebaseerd op bestaande content.

Laat je e-mailadres achter en ik zorg ervoor dat jij zelf meer omzet en bezoekers gaat genereren !

Daniel Kuipers
Daniel Kuipers
Ik ben een online marketeer. Eentje met passie. Ik ben gek op social media, SEO en SEA. Kortom, het internet stroomt door mijn aderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]