Webdesign Wageningen | Websites en webshops

Online Marketing Agency maakt online voor ieder bedrijf bereikbaar. Voor een goede online vindbaarheid is een website of webshop natuurlijk onmisbaar. Het doel van een website is om bezoekers te trekken Deze bezoekers trek je aan door hoog in de zoekresultaten van Google te staan. Om dit te bereiken, is kennis van online marketing essentieel.

Als marketingexpert in Wageningen en omgeving zijn wij gespecialiseerd in online marketing. Daarnaast zijn wij experts op het gebied van webdesign in Wageningen. Deze combinatie heeft een groot voordeel. Een website die goed scoort in de zoekmachines én een website die er tiptop uitziet, zorgt namelijk voor meer bezoekers op jouw website of webshop.

In de regio Wageningen bouwen wij websites die SEO-technisch perfect in elkaar zitten, snel zijn en voldoen aan alle eisen van Google. En dat al vanaf €1499.-

Wie wij zijn…

Online Marketing Agency is een full-service internetbureau uit Wageningen. Wij zijn dan ook altijd in de buurt om je te helpen bij vragen over online marketing en webdesign. Of je nu wilt weten hoe een marketingtool werkt of het design van je website wilt bespreken, wij stappen in de auto en komen naar je toe.

Wij bespreken graag wat ons marketing- en webdesign bedrijf in Wageningen kan betekenen voor jouw organisatie. Wil je weten welke kansen er liggen voor jouw bedrijf? Maak dan een afspraak met één van onze webdesign experts uit Wageningen, we komen graag een kopje koffie drinken.

Wat we doen …

De webdesigners van Online Marketing Agency zijn echte duizendpoten als het aankomt op online marketing en webdesign. Onze experts bouwen snelle en mooie websites die dankzij onze kennis in online marketing tevens goed vindbaar zijn. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Ook voor affiliate marketing kan je bij ons terecht. Wij zijn namelijk experts op het gebied van affiliate webshops.

Nog even op een rijtje. Bij Online Marketing Agency kan je terecht voor:

  • Supersnelle en vindbare websites/webshops
  • Affiliate websites/webshops
  • Het design van websites/webshops
  • Het maken van een website/webshop op basis van een vooraf bepaald design
  • Online marketing

… en hoe we dat doen

Online Marketing Agency werkt vol gedrevenheid aan de beste resultaten voor online marketing en webdesign in Wageningen. De beste resultaten behalen we door betrokken te zijn bij onze klanten. Wij werken dan ook samen met de klant aan een duurzame relatie. Het plan dat we samen opstellen en regelmatig met elkaar bespreken, zorgt ervoor dat je precies weet wat je kan verwachten. We sparren daarnaast constant over het design en kunnen waar nodig tijdig bijsturen. Het resultaat van deze samenwerking is een snelle, mooie én goed vindbare website.

Websites die werken

Wij bouwen websites die euro’s en klanten opleveren

Vakbekwaam

Wij hebben al 12 jaar ervaring op het gebied van webdesign

Versla concurrenten

Onze websites zijn perfect voor SEO geoptimaliseerd

Webdesign stap voor stap

Intakegesprek

Als jij je concurrenten achter je wilt laten en Google wilt domineren met je SEO geoptimaliseerde website, dan gaan we eerst een intakegesprekken plannen. Tijdens dit gesprek staan je doelen, wensen en eisen centraal. We stippelen het traject uit, leggen de planning vast, kijken samen naar je voornaamste concurrenten en bepalen de huisstijl. Dit eerste intakegesprek is altijd vrijblijvend, zo kan jij makkelijk achterhalen of er een klik is.

Ontwikkeling
Op het moment dat het intakegesprek is afgenomen, gaan wij binnen een aantal dagen starten met de ontwikkeling van de eerste versie van website. In de basis wordt de website volledig gebouwd, worden de eerste SEO elementen toegevoegd, zorgen wij ervoor dat de website gebruikersvriendelijk is en verwerken wij alle conversiepunten.

Feedback
Zodra wij klaar zijn met de eerste versie, is het tijd voor een meeting met alle betrokken partijen. Tijdens deze meeting hebben wij een aantal ontwerp-vragen voor je, maar mag je ook je mening over de website geven. Vervolgens leggen we de website ook naast je wensen, eisen en doelen om te kijken of alles nog klopt.

Afronden
Tijdens deze fase verwerken we jouw feedback, maar maken we de website echt volledig af. De website wordt perfect voor SEO (en dus Google) geoptimaliseerd en is daarom ontzettend snel. Als deze fase is afgerond is de website 100% af, is de website volledig getest en voldoet hij precies aan al jouw wensen, eisen en doelen.

Oplevering
Een oplevering moet een feestje zijn! We komen daarom graag langs om de website te presenteren. Dit kan ook eventueel online gebeuren. Alleen wanneer jij 100% tevreden bent, zullen wij de website live zetten. Ben jij nog niet 100% tevreden? Dan gaan we terug naar stap 3.

Nazorg
Je online avontuur begint pas wanneer de website live staat. Dan is het noodzaak dat je online goed gaat scoren en Google gaat domineren en dat je klanten binnen gaat halen. Online marketing is onze expertise en daar kunnen wij je dus goed bij helpen.

25

Maximaal aantal dagen dat de bouw van een website duurt

40

In het afgelopen jaar hebben wij voor meer dan 40 klanten gewerkt

100

100% van onze klanten is tevreden na het opleveren van onze website

In de afgelopen jaren hebben allerlei ondernemers bij ons aangeklopt voor het verzorgen van een steengoede website die klanten binnenhaalt. Van startende ondernemer tot doorgewinterde MKB ondernemer. Van naaistudio, tot een organisatie die naar buiten treedt om honderden sporters op de kaart te zetten. Omdat de focus bij ons altijd op het resultaat, de impact en op het binnenhalen van nieuwe klanten voor jouw is, werken we niet specifiek voor één specifieke doelgroep.

Online Marketing Agency heeft inmiddels al 12 jaar ervaring met het bouwen van websites. Omdat wij al zo lang in het vak zitten, weten we precies welke designs goed scoren, wat wel en wat niet werkt en weten we als de beste hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij 100% tevreden bent.

Online Marketing Agency is begonnen als online marketing bureau met een sterke focus op SEO. Naast SEO voeren wij ook SEA, E-mail Marketing en Social Media Marketing uit. Doordat wij vaak ons in gingen zetten voor ondernemers met erg slechte websites en het internet inmiddels compleet is overspoelt is met websites die er leuk uitzien, maar niet goed scoren, vonden wij het tijd voor verandering. Websites moeten goed werken, het design is altijd ondergeschikt.

Wat heb jij liever? Een website die 0 klanten per maand binnenhaalt, maar er wel fantastisch uitziet? Of een website die 50 klanten binnenhaalt en gefocust is op conversie en niet op design?

Net zolang het duurt totdat jij 100% tevreden bent en wij er 100% zeker van zijn dat de website veel nieuwe klanten binnen gaat halen. Geen minuut korter of langer!

Een website moet je zien als investering, geen kostenpost! Een goede website levert namelijk zijn geld dubbel en dwars terug. Websites bij Online Marketing Agency starten al vanaf €1499,-. Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen, doelen, eisen en de kansen die wij in de markt voor jou zien.

Een paar van de prachtige organisaties waar wij voor werken!

Noldus IT logo
BVR-advies logo
Lassie logo
volta energy logo

Neem contact met ons op
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]