Zoeken
Menu

Een praatje met Naomi van Gellecum

online marketing agency
OMA
Online
Hoi Naomi, kun je je even voorstellen?
Natuurlijk! Ik ben Naomi van Gellecum, 20 jaar oud, bedrijfskunde student en ik loop op dit moment voor een half jaar stage bij OMA. Met Gert als begeleider 🎉
Naomi van Gellecum
Wat zou je willen leren bij OMA?
Ik wil graag mijn analytische vaardigheden beter ontwikkelen, leren hoe je marktonderzoek doet en de basis leren van het gebruik van marketingtools. 
Naomi van Gellecum
Oh, dat klinkt interessant. En houd je nog een beetje vrije tijd over dan?
Ja hoor. Als ik thuiskom vind ik het leuk om Netflix te kijken en vervolgens ga ik lekker vroeg slapen. In het weekend daarentegen zet ik lekker de bloemetjes buiten. Dan vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen, te wandelen met mijn hond en te koken of te bakken voor mijn familie.
Naomi van Gellecum
Wat vind je zoal leuk om te koken?
Ik vind het heerlijk om gerechten uit de Surinaamse keuken te maken, Surinaamse bami of roti bijvoorbeeld. Daarnaast houd ik erg van pasta en alles met rijst en kip. Aardappels vind ik echt niet te eten en weiger ik te koken. 😆
Naomi van Gellecum
Vind je het ook leuk om te reizen?
Ja, het liefst ben ik elke zomer drie weken in Italië!
Naomi van Gellecum
Waar kijk je het meest naar uit het komende jaar?
Het moment dat ik Gert niet meer hoef te zien…. Nee grapje, tuurlijk niet. Ik kijk het meest uit naar de vakantie. Dit jaar ga ik naar Frankrijk en een paar nachtjes in Nederland!
Naomi van Gellecum

Nog meer weten over Naomi van Gellecum

De laatste blogs van Naomi van Gellecum

Sorry, no posts matched your criteria.
Neem contact op