Zoeken
Menu

 Hulp is onderweg!

Social media is niet iets wat je ‘er maar even bij kan doen’. Het is een compleet uniek onderdeel van online marketing, waar ontzettend veel winst te behalen is.

Met een advies van OMA kan je zelf aan de slag met social media. In het advies komen verbeterpunten voor, kansen, maar ook handige formats zoals een contentkalender. Je krijgt nieuwe inzichten in de algoritmes van de social media kanalen en je krijgt uitleg hoe je jouw doelgroep moet benaderen.

Een advies, wat houdt dat in?

Mijn advies houdt in dat wij samen naar jouw social media kanalen gaan kijken. Van te voren maak ik een plan die specifiek voor jouw organisatie in te zetten is. Dit plan nemen we samen door, zodat jij zelf aan de slag kan om meer likes, bezoekers en omzet te genereren.

Het advies bestaat uit drie onderdelen:

  • Tips en verbeteringen voor nu
  • Aanpassingen en updates voor de aankomende maanden
  • Lange termijn oplossingen, inclusief voorbeelden en een duidelijk opzet

Met deze drie onderdelen kan je zelf bouwen aan een eigen social media imperium. Bijsturen doe ik, maar de uitvoering doe je zelf! In het advies zullen ook blog artikelen verwerkt worden, niet omdat dat makkelijker voor mij is, maar zodat jij zelf je kennis over social media kan vergroten. En natuurlijk zullen alleen de beste blogs in het advies komen te staan.

Wanneer ik langs ben geweest voor het overbrengen van het social media advies ga je zelf aan de slag met social media. Na een aantal weken of maanden kan je een telefoontje verwachten. Een aantal tips en verbeteringen krijg je dan cadeau! Kom je er niet uit? Dan kan je mij altijd bellen!

Terug naar het begin. Zit jij ook met de vragen: wat moet ik met social media en hoe kan ik het effectief inzetten? Ik help jou graag! Neem contact met mij op, zodat ik een piekfijn social media advies voor jou kan gaan schrijven!

OMA's laatste reviews

Review Helmert van Reenen
"Prettig samengewerkt met OMA! Specialisten in hun vakgebied! "
Helmert van Reenen • Eigenaar en artdirector Mooimerk
Review Roy Hammink
"Mooie resultaten aan het boeken met onze website. Fijne en snelle communicatie, iedere maand een duidelijk overzicht van werkzaamheden en resultaten. Ik zou OMA zeker aanbevelen voor uw eigen bedrijf."
Roy Hammink • Eigenaar Hammink Fietsplezier
Review Sylvia Bruning
"Inmiddels werk ik al een paar jaar met OMA samen naar volle tevredenheid. Ze denken met me mee en nemen me werk uit handen. Ik heb daadwerkelijk meer leads en wordt beter gevonden via het internet. Dankjewel OMA! "
Sylvia Bruning • Eigenaar - LEID MET LEF
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS
Review Emiel Wessels
"‘Een prachtig voorbeeld dat je niet altijd veel geld nodig hebt om iets explosief te laten groeien. Door de juiste dingen te doen en tijd te investeren kun je er ook komen!’"
Emiel Wessels •
Review Anne de Boorder
"OMA is een onwijs fijne partner om mee samen te werken. De expertise en knowhow van het hele team hebben ons de afgelopen jaren geholpen uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken. Bovendien kunnen we niet alleen terugvallen op de professionele kennis van het OMA-team, maar ook op de persoonlijke focus."
Anne de Boorder • Project manager bij Lassie
Review Martin Eefting
"Hele fijne organisatie met fijne mensen die passie voor hun vak hebben en zich voor de volle 100% inzetten! "
Martin Eefting • Eigenaar GoHashtag
Review Victor Mooren
"De investering van mijn leven op gebied van SEO marketing. De gratis SEO scan die hij aanbood was erg waardevol om na te gaan hoe ik mijn website en content naar het volgende niveau kan tillen."
Victor Mooren • Oprichter - Victormooren.nl
Review Simonette Wiesman  
"Intussen drie opdrachten met Daniel en het team van Online Marketing Agency vervuld. Ik ben iedere keer erg blij met de servicegerichte aanpak, verregaande SEO expertise en overzichtelijke aanpak. Daarnaast gewoon een superfijn team om mee samen te werken. Dank voor jullie hulp! "
Simonette Wiesman   • Sr. Communicatieadviseur a.i. bij Laurens - Marcom manager - merkspecialist - Projectmanager
Review Roel Spans  
"OMA is sinds enige tijd ons marketingbureau voor de online beleving van Vormz. Zij helpen ons met de website, blogs, SEO en komen steeds met vernieuwende ideeën. Wij zijn zeer tevreden. Bezoekersaantallen op de website nemen toe en we worden echt veel beter gevonden in Google."
Roel Spans   • Eigenaar Vormz
Review Walter Jurrius
"In OMA heb ik een fijn bureau gevonden met gedreven vakmensen die hun afspraken keurig nakomen, niks dan lof! Ik blijf nog even klant."
Walter Jurrius •
Review John Giezen
"Daniël Kuipers = SEO. Ik heb bij Daniël een op maat gemaakte zeer professionele Online Marketing inhouse training gevolgd. De training geeft je alle bagage om daarna zelf een vliegende start te maken op al een uiterst hoog online marketing level. Ik heb genoten van deze kwaliteitstraining gegeven door een zeer kundige prettige persoonlijkheid."
John Giezen • Head Marketing & Communications - NIZO