Zoeken
Menu

 Hulp is onderweg!

Social media is niet iets wat je ‘er maar even bij kan doen’. Het is een compleet uniek onderdeel van online marketing, waar ontzettend veel winst te behalen is.

Met een advies van OMA kan je zelf aan de slag met social media. In het advies komen verbeterpunten voor, kansen, maar ook handige formats zoals een contentkalender. Je krijgt nieuwe inzichten in de algoritmes van de social media kanalen en je krijgt uitleg hoe je jouw doelgroep moet benaderen.

Een advies, wat houdt dat in?

Mijn advies houdt in dat wij samen naar jouw social media kanalen gaan kijken. Van te voren maak ik een plan die specifiek voor jouw organisatie in te zetten is. Dit plan nemen we samen door, zodat jij zelf aan de slag kan om meer likes, bezoekers en omzet te genereren.

Het advies bestaat uit drie onderdelen:

  • Tips en verbeteringen voor nu
  • Aanpassingen en updates voor de aankomende maanden
  • Lange termijn oplossingen, inclusief voorbeelden en een duidelijk opzet

Met deze drie onderdelen kan je zelf bouwen aan een eigen social media imperium. Bijsturen doe ik, maar de uitvoering doe je zelf! In het advies zullen ook blog artikelen verwerkt worden, niet omdat dat makkelijker voor mij is, maar zodat jij zelf je kennis over social media kan vergroten. En natuurlijk zullen alleen de beste blogs in het advies komen te staan.

Wanneer ik langs ben geweest voor het overbrengen van het social media advies ga je zelf aan de slag met social media. Na een aantal weken of maanden kan je een telefoontje verwachten. Een aantal tips en verbeteringen krijg je dan cadeau! Kom je er niet uit? Dan kan je mij altijd bellen!

Terug naar het begin. Zit jij ook met de vragen: wat moet ik met social media en hoe kan ik het effectief inzetten? Ik help jou graag! Neem contact met mij op, zodat ik een piekfijn social media advies voor jou kan gaan schrijven!

OMA's laatste reviews

Review Emiel Wessels
"‘Een prachtig voorbeeld dat je niet altijd veel geld nodig hebt om iets explosief te laten groeien. Door de juiste dingen te doen en tijd te investeren kun je er ook komen!’"
Emiel Wessels •
Review Paul van Rijn
"Wij leerden Daniel kennen als een bevlogen ondernemer. Doordat wij nog onbekend waren met deze vorm van naamsbekendheid maken was het prettig dat Daniel ons hier bij de hand heeft genomen. Door de maandelijkse rapportages van en contacten met hem kregen wij al snel meer gevoel bij het geheel."
Paul van Rijn • Oprichter BVR Advies
Review Paul Stam
"Daniel is een echte specialist, zijn kennis is enorm. Wat hij doet is aantoonbaar terug te zien in onze traffic en interactie op de website. En met zijn transparante, methodische maar vooral proactieve manier van werken levert hij ook service. Een super partner om mee samen te werken!"
Paul Stam • Marketing Manager - Lassie
Review Victor Mooren
"De investering van mijn leven op gebied van SEO marketing. De gratis SEO scan die hij aanbood was erg waardevol om na te gaan hoe ik mijn website en content naar het volgende niveau kan tillen."
Victor Mooren • Oprichter - Victormooren.nl
Review Walter Jurrius
"In OMA heb ik een fijn bureau gevonden met gedreven vakmensen die hun afspraken keurig nakomen, niks dan lof! Ik blijf nog even klant."
Walter Jurrius •
Review John Giezen
"Daniël Kuipers = SEO. Ik heb bij Daniël een op maat gemaakte zeer professionele Online Marketing inhouse training gevolgd. De training geeft je alle bagage om daarna zelf een vliegende start te maken op al een uiterst hoog online marketing level. Ik heb genoten van deze kwaliteitstraining gegeven door een zeer kundige prettige persoonlijkheid."
John Giezen • Head Marketing & Communications - NIZO
Review Radaradvies
"OMA in 3 woorden vanuit ons perspectief: objectief (en optimistisch), multidisciplinair (en moedig) en aandachtig (en adrem). Sinds we samenwerken met OMA hebben we een deskundige partner die ons aan de hand meeneemt in de online SEO wereld.  "
Radaradvies •
Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator
Review Anne de Boorder
"OMA is een onwijs fijne partner om mee samen te werken. De expertise en knowhow van het hele team hebben ons de afgelopen jaren geholpen uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken. Bovendien kunnen we niet alleen terugvallen op de professionele kennis van het OMA-team, maar ook op de persoonlijke focus."
Anne de Boorder • Project manager bij Lassie
Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Helmert van Reenen
"Prettig samengewerkt met OMA! Specialisten in hun vakgebied! "
Helmert van Reenen • Eigenaar en artdirector Mooimerk
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS
Contact met OMA