Zoeken
Menu

Dit is Sarah. Sarah wilde vroeger altijd actrice worden. Spelen in de grootste films en series. Met types als George Clooney, Hugh Grant en Jim Bakkum. Ze miste echter de bus naar de toneelacademie en begon toen maar met een deeltijdstudie marketing management. De andere helft van de tijd werkt ze nu als online marketeer bij OMA.

Vraag 1: Wie is Sarah?

Heyhallo! Ik ben Sarah, 20 jaartjes oud! Ik ben geboren in Arnhem, maar woon nu in Driel. Daar woon ik samen met mijn ouders en broertje. Ik ben een sociaal persoon, maar ook lekker rustig. Ik hou van gezelligheid en sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Momenteel studeer ik, naast het werken als Online Marketeer bij OMA, ook Commerciële Economie als deeltijdstudie op de HAN!  

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

Ik hou ervan om lekker te eten! Ik vind het dan ook heerlijk om met vrienden te borrelen op een terrasje of uiteten te gaan. Een dagje uit of een weekend weg zijn dan ook altijd goed, lekker bezig zijn! Daarnaast mis ik geen enkele Formule 1 race, mijn zondagen zijn altijd bezet! En om soms nog een beetje tot rust te komen hou ik ervan om een boek te lezen of creatief bezig te zijn. 

10 vragen aan Sarah Veenboer

Vraag 3: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar heb ik hopelijk mijn diploma binnen en ben ik nog steeds een online marketeer! Daarnaast hoop ik op een huisje, boompje, beestje! Het lijkt me geweldig om een eigen plek te hebben in Nijmegen en daarbij een lieve hond. Ook wil ik tegen die tijd een reis hebben gemaakt, maar waar die precies heen gaat, dat weet ik nog niet!

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

Zoals ik al zei kijk ik heel graag Formule 1. Verder is het weekend voor mij gewoon relaxen en genieten, al moet ik soms ook nog wat schoolwerk maken helaas. Daarnaast ben ik in het weekend het liefst met familie en vrienden, ik ben altijd in om wat te ondernemen! 

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Instagram, ik kan urenlang door alle posts en video’s heen scrollen. Oh, en tegenwoordig heb je ook Reels, daar bekijk ik ook vanalles. Van informatieve video’s tot Formule 1- en dieren compilaties.  

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Lastige vraag, ik luister eigenlijk heel veel verschillende soorten muziek. Het is maar net hoe mijn pet staat. Het gaat van Nederlandse rap naar de meest rustige Engelse liedjes. Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe muziek, dus een nieuw genre kan nooit kwaad. 

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Oei, die heb ik niet echt denk ik. Ik vond Rome en Praag wel echt prachtig. Wel zou ik heel graag een keer naar Bali toe willen, dat lijkt me super. Oh, en Amerika staat ook al een aantal jaar op het lijstje! 

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bevallen bij OMA?

Ja super! Ik voelde me gelijk op mijn plek. Veel verschillende indrukken maar ook zo’n enorm gezellig team. Iedereen is erg betrokken en er is altijd tijd voor een lekker praatje of een leuke pauze. Ik heb ondertussen dan ook al heel veel geleerd, maar ik kijk er naar uit om nog veel meer mee te krijgen!

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA?

Ik ben Online Marketeer bij OMA. Binnen deze rol houd ik me bezig met alles rondom online marketing en dat vind ik hartstikke leuk en interessant!

Vraag 10: Wat zijn jouw specialisaties binnen OMA?

Momenteel heb ik nog geen specialisaties, ik ben nog heel veel aan het leren en ontdekken! Uiteindelijk zal ik me gaan specialiseren in SEA en Conversie Optimalisatie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog

Download onze e-books
Download onze E-books