Luuk Hoogveld
Online marketing stagiair

Meet Luuk Hoogveld

Specialisme: SEO & SEA

Dit is Luuk. Luuk is stagiair bij OMA en een echte avonturier. Luuk gaat namelijk meerdere keren per jaar op stedentrip, maar nu blijft hij als stagiair een half jaartje bij OMA hangen om alles te ontdekken over SEO, social ads en content. Zodat ‘ie straks helemaal wegwijs is in de wereld van online marketing.

Als Luuk niet op kantoor zit of door de straten van Madrid wandelt, dan vinden we hem wel ergens terug op een terrasje of in het nachtleven van Ede. In het weekend geldt ‘ie daar namelijk zelf als lokale bezienswaardigheid. Komt dat zien, mensen!

In gesprek met Luuk Hoogveld

online marketing agency
OMA
Online
He luuk! Hoe bevalt je stage bij OMA? Beetje naar je zin?
Zeker! Ik ben gelijk goed ontvangen en hebt het onwijs naar mij zin! Wel mag er vaker een lekkere lunch geregeld worden. ;)
Luuk Hoogveld
Dat is fijn om te horen Luuk. De lunch ga ik voor je achteraan!
Thanks.
Luuk Hoogveld
Succes nog met je stage!

Vragen voor Luuk Hoogveld

Ik had een stage nodig voor mijn opleiding. Ik kreeg een online omgeving met allerlei bedrijven waaronder OMA. Het klikte goed bij het sollicitatie gesprek en vandaar dat ik voor OMA heb gekozen.

Ik ben begonnen met voetbal toen ik 7 jaar was. Ik ben begonnen aan mijn 13de seizoen dit jaar.

Ik heb in 2022 veel gereisd mede door de goedkope vluchten door Covid-19. Ik ben in Barcelona, Madrid, Parijs, Lignano sabbiadoro, München, Berlijn en de Ardennen geweest.

Ik heb online marketing al heel lang interessant gevonden. Ik vind social media heel interessant en hoe bedrijven hun website hebben opgebouwd en kijken wat er verbeterd kan worden.

Blogs door Luuk Hoogveld

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency