Lucas Simonis
Online marketing stagiair

Meet Lucas Simonis

Specialisme: Design & SEO

Dit is Lucas. Lucas is stagiair bij OMA, maar vooral ook filmfanaat.  Hij kent heel Middle-Earth op z’n duimpje, houdt iedere maand een Lord-of-the-Rings-marathon en checkt ’s avonds met zijn vriendin nog even een actiefilm van Quentin Tarantino. En heeft ‘ie alles gezien, dan maakt hij ook nog een paar eigen videootjes. 

Tussen al dat filmen door loopt Lucas dus ook nog stage. En in die rol (pun intended) schrijft hij onder andere het script voor een effectieve customer journey op je website. Inclusief de beelden en verhalen die ook echt klanten en leads opleveren. Dat verdient een award. Een Oscar. Op z’n minst. 

In gesprek met Lucas Simonis

online marketing agency
OMA
Online
Ha Lucas! De foto's zijn echt leuk geworden ik stuur ze gelijk door. Alleen wat feedback: Zorg dat mijn gezicht er volledig op staat!
Hi Tom, ik zal jou voor geen millimeter willen missen op de foto, we gaan gelijk een nieuwe maken!
Lucas Simonis
Vandaag komt niet zo goed uit, ik ben vandaag niet op kantoor :(
Huh, hoezo niet?
Lucas Simonis
Heb me verslapen...

Vragen voor Lucas Simonis

het westen van de Verenigde State. Lucas heeft daar een rondreis gemaakt door verschillende staten en tijdzones. “Dat was echt een waanzinnige experience – met Monument Valley als allermooiste plek! “

Lucas is altijd bezig met het maken van filmpjes. Daarnaast verkoopt hij motorhelmen op marktplaats of is bezig met vernieuwende projecten.

Knowledge is power! Daarom wilt Lucas Simonis alles weten zodat hij overal een oplossing voor heeft, of het probleem zelfs voor is.

Blogs door Lucas Simonis

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency