Alex Smarand
Online Marketeer

Meet Alex Smarand

Specialisme: SEO & AI

Dit is Alex. Fulltime bezige bij. In z’n vrije tijd duikt Alex namelijk de sportschool in, speelt ‘ie mijnenveger op z’n speciale game PC en schiet hij op z’n vrienden met een airsoft replica. En als ‘ie dan nog wat tijd over heeft, trekt hij zijn waterdichte hikeschoenen aan voor een lange, uitdagende trektocht door de modder natuur.

Als online marketeer bij OMA loopt Alex nu ook graag door jouw website heen. Met een rugzak vol kennis stippelt hij de route uit naar hogere rankings in Google. Of hij bewandelt samen met jou het pad naar meer succes met je online advertenties. Zo. En nu zijn onze wandelreferenties wel op.

In gesprek met Alex Smarand

online marketing agency
OMA
Online
Hee hoe gaat het bij je nieuwe baan? 👋
Heey, ja, gaat goed, super druk om alles onder de knie te krijgen! En met jou?
Alex Smarand
Gaat ook goed! Was toch benieuwd, wat mag jij nou precies doen bij OMA?
Lekker koekjes bakken! 🍪 Nee, grapje, ik hou me momenteel voornamelijk bezig met SEO, dus ik mag zoekwoordenonderzoeken uitvoeren, nieuwe pagina's op websites inrichten en blog's maken en plaatsen.
Alex Smarand
En wat doe je dan in je vrije tijd?
Dat varieert nogal van airsoften tot een festival bezoeken. Maar ik ben ook veel te vinden met vrienden, dan gaan we bordspellen spelen of lekker uiteten. 🎲♟️
Alex Smarand
Hmm, je noemt het sporten niet, dat is gek!
Hahah, heeft Emiel je op de hoogte gebracht? Ik heb het sporten inderdaad na een korte stop weer opgepakt, zie ik je binnenkort in de sportschool? 💪
Alex Smarand
Is aan het typen ...

Vragen voor Alex Smarand

Alex is online marketeer bij OMA. Hij loopt zich het vuur uit de sloffen voor de beste rankings. Ook houdt hij iedereen vrolijk door hele slechte grappen te maken.

Eigenlijk moet je Alex laten slapen, hij heeft het nodig om goed te kunnen presteren. Heb je een vakantie voor hem geboekt naar een warm land? Dan zal hij het overigens niet erg vinden en gelijk uit bed springen… na nog 5 minuutjes dan.

Spider-man heeft een speciaal plekje in zijn hart! Sinds jongs af aan keek hij al naar Spider-man cartoons en later heeft hij ook veel strips gelezen. Hij is overigens helemaal up to date als het aankomt op de MCU. Hij kijkt namelijk iedere nieuwe Marvel film in de bios met zijn broertjes.

Blogs door Alex Smarand

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency