Google werkzaamheden

Zoals je wellicht hebt gelezen ben ik geen traditioneel online marketing bureau. Ik ben een online marketing adviesbureau die een select deel van de online marketing werkzaamheden uitvoert. Het zijn vooral Google werkzaamheden die ik uitvoer voor mijn klanten. Wil je weten welke Google werkzaamheden ik voor jou kan uitvoeren? Neem contact met mij op of lees verder!

Bedrijf toevoegen aan Google Maps

Wanneer mensen Googlen op je bedrijfsnaam wilt je natuurlijk dat je in Google een eigen bedrijvenpagina hebt. Dit wordt een Google Mijn Bedrijf pagina genoemd. Wanneer je een Google Mijn Bedrijf pagina hebt ben je automatisch ook te vinden in Google Maps. Een eigen Google Mijn Bedrijf pagina zorgt voor meer bezoekers en meer exposure! Wij kunnen ervoor zorgen dat jij te vinden bent in Google Maps en dat mensen jouw bedrijvenpagina zien wanneer ze Googlen op jouw naam.

Google Analytics verzorgen

Meer bezoekers hebben is één ding, maar vervolgens weten wat die bezoekers uitspoken op je website is nog veel belangrijker. En dat doe je met Google Analytics. Analytics houdt het gedrag bij van je bezoekers, laat zien waar mensen je website verlaten en laat zien waar mensen vandaan komen. Het is een onmisbare tool die je moet gebruiken om je website te optimaliseren.

Regelen van Google Search Console

Google Search Console is een tool van Google waarmee je de aanwezigheid van je website in de zoekresultaten kan controleren en bijhouden. Het is een ontzettend krachtige een veelzijdige tool. Met Search Console kan je bijvoorbeeld een nieuwe pagina aanmelden bij Google, penalties controleren, fouten controleren en nog veel meer.

Aanvragen Google Grants

Google geeft goede doelen de mogelijkheid om te beschikken over een gratis advertentiebudget. Dit advertentiebudget kan tot wel $10.000 oplopen. Ja, je leest het goed! $10.000! Hier zitten natuurlijk wel wat haken en ogen aan. Maar daar ga ik jou bij helpen.

Onderhouden Google Mijn Bedrijf

Het onderhouden van je Google Mijn Bedrijf is voor ons een piece of cake. Het aanpassingen van openingstijden, het toevoegen van foto’s en reageren op reviews. Vooral dat laatste is ontzettend belangrijk. Daarnaast is er binnen je Google Mijn Bedrijf pagina ook nog wat SEO winst te behalen. Dat ga ik voor jou regelen!

Plaatsen en schrijven van Google Posts

Wanneer je een Google Post hebt geplaatst, plaats je een artikel direct binnen Google. Dit artikel is te vinden bij je Google Mijn Bedrijf pagina maar het artikel kan ook opgepikt worden op andere plekken. Dit is een erg ondergewaarde tool die ontzettend krachtig is. Het plaatsen en maken van Google Posts neem ik voor jou uit handen!

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency