Zoeken
Menu

Hij studeert commerciële economie met als afstudeerrichting digital marketing op de Hogeschool van Amsterdam en daarnaast is hij ook nog eens een honours student (dit houdt in dat hij een bonus lesprogramma volgt voor bonusstudiepunten) …

We hebben het over niemand minder dan Can! Can komt ons team per 1 augustus versterken als online marketeer stagiair. Hij zal vooral veel leren en ontdekken, maar uiteraard zal hij ook heel hard moeten werken. Maak kennis met onze nieuwe aanwinst door 10 vragen die we aan hem hebben gesteld.

Vraag 1: Wie is Can?

Ik ben 21 jaar oud, geboren in Ede, maar ik woon in Veenendaal. Ik ben een sociaal persoon en ik ontmoet ook graag nieuwe mensen. Nieuwe dingen leren vind ik leuk en is ook essentieel in het leven, wat mij betreft. Ik hou heel erg van mijn kat Mila. Verder ben ik altijd wel in om naar een festival te gaan.

10 vragen an can senturk

Dit is Can met veel trots in zijn limited edition Online Marketing Agency hoody.

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

Ik hou van sport, vooral voetbal. Ik doe het al ruim 13 jaar met liefde. Ik ben een diehard Real Madrid supporter, maar ik kijk ook graag naar andere competities en clubs. Sinds kort ben ik ook weer begonnen met fitnessen. Ik kijk ook graag naar andere sporten zoals MMA en eSports.

Verder vind ik het leuk om te designen, dat is hoe ik mezelf creatief kan uiten.

Vraag 3: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Heel eerlijk, ik heb nog niet echt een idee waar ik mezelf over 5 jaar zie. Ik weet wel dat ik binnen twee jaar mijn HBO wil afronden en dat ik waarschijnlijk nog even verder wil studeren na mijn HBO. Op het gebied van marketing hoop ik dus juist tijdens mijn stageperiode erachter te komen waar ik mezelf over 5 jaar zie binnen het vakgebied!

Vraag 4: Wat doe jij graag in het weekend?

In het weekend ben ik graag met vrienden of familie. Pre-corona was ik elke week wel op een feestje te vinden. Maar nu zijn die er niet meer zoveel, dus ben ik vaak wel bij iemand thuis te vinden. 

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Dit is een lastige vraag. Te veel keus. Maar ik denk dat ik dan toch voor YouTube ga. Ik plaats zelf geen video’s, maar ik kijk elke dag wel een aantal filmpjes. Elke avond als ik naar bed ga moet ik eerst YouTube filmpjes kijken, omdat ik anders niet in slaap val.

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Rap, pop en R&B. Maar ik vind bijna alles wel leuk. Mijn top 3 artiesten zijn Post Malone, Juice WRLD en Drake. Ik ben ook naar een concert geweest van Post Malone en twee keer van Drake. Dat zal ik nooit meer vergeten.

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik ga graag naar Turkije. In Turkije heb je eigenlijk alles wel: zon, zee, strand, historie, landschap, mensen, lekker eten en ga zo maar door. Je kan zelfs skiën in Turkije. Maar er zijn nog genoeg landen op de wereld waar ik nog niet ben geweest en die ik nog wel wil zien, dus wellicht heb ik over een aantal jaar wel een nieuwe favoriete reisbestemming.

can senturk op vakantie

Hier was hij aan het paragliden toen hij op vakantie was in Ölüdeniz (Turkije).

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bevallen bij OMA?

Mijn eerste week bij OMA is erg goed bevallen. Echt heel erg goed. Het is nog wel even wennen om weer elke dag vroeg op te moeten, maar dat komt wel goed.

Op mijn eerste dag werd ik gelijk verrast met een leuke OMA starterkit. OMA sokken, OMA waterfles en OMA notitieboekje. De laptop stond ook al klaar en ik werd gelijk geholpen door Emiel. Hij heeft de taak op zich genomen om mij te begeleiden.

Maar Emiel is niet de enige die behulpzaam is. Iedereen bij OMA is erg behulpzaam. Ik werd hier en daar erbij geroepen om eens mee te kijken bij een scherm, vragen worden direct beantwoord en ik word gelijk met alles betrokken alsof ik al maanden werkzaam ben bij OMA. Ik word hier niet behandeld als stagiair, maar als een collega. Daarbij is er ook gewoon een hele leuke werksfeer op kantoor.

Drie woorden die de eerste week samenvatten: leuk, leerzaam & chill.

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA?

Ik ben het komende half jaar online marketing stagiair, dus ik ga de komende periode veel leren en ontdekken. Ik ben het meest geïnteresseerd in SEO, SEA en social media marketing. Hier wil ik mezelf dan ook in ontwikkelen en er dan achter komen of het mij ook daadwerkelijk bevalt.

Vraag 10: Wat zijn jouw specialisaties binnen OMA?

Ik ben specialist stagiair. Oftewel ik ga, zoals eerder vermeld, veel leren en ontdekken. Van alles wat doen en erachter komen waar ik echt goed in ben, om vervolgens mezelf hierin te te verdiepen. Daarnaast zal ik ook iedereen te hulp schieten als zij dit nodig hebben.

Een korte recap

De eerste week is voorbijgevlogen. Tijd gaat snel als je lol hebt, right? Ik heb deze week zeker plezier gehad, veel dingen geleerd, nieuwe mensen leren kennen en zo was het al met al gewoon een leuke week. Als elke week zo snel gaat als deze eerste week, dan is mijn stageperiode al voorbij voor ik het weet. Ik kon eigenlijk niet vragen om een beter begin als ik heel eerlijk ben. En een goed begin is het halve werk, hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog

Download onze e-books
Download onze E-books