Zoeken
Menu

Hij is nog in afwachting van zijn diploma, maar mag in de tussentijd alvast beginnen. Hij heeft het liefst dat je direct en eerlijk bent en brengt een flinke dosis humor met zich mee (aldus hemzelf). Dit gaat over Alex, de nieuwe aanwinst van OMA. Hij heeft ondertussen zijn eerste week overleefd en vertelt jou er alles over. Maak kennis met Alex in 10 vragen!

Vraag 1: Wie is Alex? 

Hi! Ik ben Alex Smarand, 25 jaar jong. Ik kom uit een gezin van 6 waarbij ik alleen maar jongere broertjes heb. Je snapt het: daar worden dus veel grappen gemaakt. Ik heb volgens sommigen dan ook een bijzonder gevoel voor humor. Volgens anderen… not so much. Ik houd namelijk niet alleen van slechte woordgrappen, maar ook van anti-grappen. Wat zei de boer bijvoorbeeld toen hij zag dat zijn trekker weg was? Poh, woar is mien trekk’r?!

Alex op berg 1

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s? 

Ik vind het heel leuk om nieuwe dingen te proberen. Daar heb ik dus best wat hobby’s en attributen aan over gehouden. Zo heb ik speciale sportkleding voor in de sportschool, een game pc, een airsoft replica (die maandelijks wordt gebruikt), een snowboard en goede waterdichte hike schoenen.  

Ik ben aan het begin van dit jaar in Polen geweest voor een hike en begin maart in Oostenrijk voor wintersport. Voor de rest heb ik nog niks op de planning, maar dat komt vast nog wel! 

Vraag 3: Waar zie je jezelf over 5 jaar? 

Ik weet dan enorm veel meer van SEO en SEA en heb dan flink wat ervaring met allerlei verschillende tools, zodat ik toffe resultaten kan halen. Verder hoop ik dan een eigen huisje te hebben, maar ook wat te hebben gereisd. Er zijn namelijk heel wat plekken die ik graag zou willen bezoeken!  

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend? 

Ik ben vaak te vinden bij vrienden. Gewoon voor een dagje bordspelletjes, maar ook voor een potje airsoft of een ander uitje. Verder ga ik graag weekendjes weg en vind ik het leuk om hier en daar even los te gaan op een festival!  

Alex airsoft

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal? 

Ik heb een aantal jaar geleden afscheid genomen van social media. Voor mijn stageperiode had ik het wel weer geïnstalleerd, maar heb het daarna toch weer verwijderd. Privé gebruik ik het dus niet. Best gek hè, voor een online marketeer? Op professioneel gebied zie ik de voordelen van social media (en advertenties) wel. Ik heb er persoonlijk alleen geen behoefte aan! 

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek? 

Goede muziek is nu eenmaal goede muziek. Ik vind dus ook meerdere muziekgenres leuk. Wat ik luister hangt vooral af van het moment. Momenteel is techno mijn go-to muziekstijl, maar dat komt voornamelijk omdat ik daar lekker op ga als ik in de sportschool ben.  

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming? 

Ik zou heel graag nog een keer naar Egypte, Japan, Thailand, Australië, Zuid-Afrika, Madagaskar, Chili, Bolivia, Mexi… Genoeg plekken die ik nog zou willen zien dus! 

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen? 

Alex bij OMA

Ik kreeg een warm onthaal met toffe starterskit. In principe sta je dan al 1-0 voor op je eerste werkdag. Daarbij voelde ik me vanaf dag 1 ook meteen een volwaardig lid van het team. Oké, je moet natuurlijk wel veel leren, maar ik kon gelukkig al snel aan de slag met eigen opdrachten. Daar bleek dat hoe meer je weet, hoe meer je je realiseert dat er nog veel meer is om ook te leren. Ik blijf dus nog even lekker doorgaan met leren!

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA? 

Voor nu ben ik online marketeer. Dat betekent dat ik me eigenlijk overal wel tegenaan mag bemoeien. Fijn, want zo leer ik alle kneepjes van het vak extra snel! 

Vraag 10: Wat is jouw specialisatie binnen OMA? 

Daar ben ik nog niet over uit. Als allround online marketeer is mijn plan nu om één voor één in alle facetten van online marketing te duiken en zo te ontdekken wat ik het leukst vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog