Online marketing analyse

Je vraagt je af of jouw online marketing beleid wel goed is en of het goed gaat met je SEO, SEA en social media? Wij adviseren en brengen advies uit.

Bekijk cases Ontmoet ons team
Online marketing analyse

Je vraagt je af of jouw online marketing beleid wel goed is en of het goed gaat met je SEO, SEA en social media? Ik kan jouw online marketing strategie analyseren en vervolgens een advies uitbrengen zodat jij zelf aan de slag kan om jouw online aanwezigheid te verbeteren en te vergroten! Meer weten? Neem contact met mij op of lees verder!

Wat houdt een online marketing analyse in?

Ik adviseer ondernemers. Maar voordat je gaat adviseren moet je analyseren. Wanneer ik jouw online marketing beleid ga analyseren dan kijk ik naar elk onderdeel van online marketing: zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media, content, conversie optimalisatie en webstatistieken.

Elk onderdeel wordt onder de loep gelegd en voor elk onderdeel worden er verbeterpunten genoteerd. Content, techniek, autoriteit, snelheid, veiligheid. Alles komt aan bod. Het oordeel kan ik vertalen naar een eventueel advies. Het advies kan mondeling of schriftelijk worden besproken. Dat is aan jou.

Online marketing analyse

Hoe is een online marketing analyse opgezet?

Zie de analyse als een soort checklist met verbeterpunten maar ook met onderdelen die goed gaan. Met de analyse kan je naar je websitebouwer, je SEO-specialist of naar je online marketing held. De analyse kan je vergelijken met een APK keuring voor je auto, maar dan voor je online marketing beleid. Alle essentiële onderdelen passeren de revue. De analyse kan zo uitgebreid zijn als je zelf wilt. Een aantal voorbeelden van onderdelen die terug kunnen komen in een online marketing analyse:

  • Je bent niet te vinden in Google Maps
  • De techniek van je WordPress website is verouderd
  • De website is te traag

Wil jij dat ik jouw website ga analyseren zodat jij zelf aan de slag kan met het verbeteren van je online identiteit? Neem dan contact met mij op!

Neem contact op

Zij gingen je voor

Lassie
Adam
Duetz
Voetbalwedden
Nationale beroepengids
Senior Verhuizer
Beterverzekeren
Cursuskledingnaaien.nl
Scholen op de kaart
Scrambled
ViaVector
SFA

Waar ligt onze kracht?

Zoekmachine optimalisatie

Meer leads (en klanten) in plaats van alleen meer bezoekers? Laat dat maar aan ons over. Met slimme SEO richten we ons op de keywords die er echt toe doen.

Meer informatie

Zoekmachine adverteren

Wij zetten Google Ads campagnes op en optimaliseren ze als een pro. Want dat zijn we. Pro's. Voor meer omzet uit je campagnes - en tegen minder kosten.

Meer informatie

Social media adverteren

Opvallen in de tijdlijn van je ideale klanten? Wij weten hoe. Met hele specifieke (re)targeting halen we het maximale uit je marketingbudget. Ieder keer opnieuw.

Meer informatie

Conversie optimalisatie

Meer conversies betekent meer leads en meer omzet tegen lagere acquisitiekosten. Op basis van data en psychologische principes verbeteren wij je website.

Meer informatie

E-mail marketing

De juiste e-mail aan de juiste persoon op het juiste moment. Nieuwsbrieven en klantcontact zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt. Wij regelen ‘t voor je.

Meer informatie

Affiliate marketing

Wij zetten een affiliate systeem op en verleiden de beste influencers en publishers om jouw product of dienst te promoten. Kun je zelf lekker achterover leunen.

Meer informatie

Onze succesverhalen

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2021 - Online Marketing Agency

[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]