WordPress affiliate webshop laten maken

Een WordPress affiliate webshop is eigenlijk geen webshop. Het is een website met een zo compleet mogelijk overzicht aan producten. De producten komen van allerlei andere webshops en websites. Alles om jouw bezoeker te voorzien van het beste aanbod dat er op de markt is. De winst voor jouw WordPress affiliate webshop zit hem in de commissie! Meer weten over het laten maken van een WordPress affiliate webshop of wil je een affiliate website laten maken? Neem contact met mij op of lees verder!

WordPress affiliate website laten maken

Voor het bouwen van een affiliate webshop is het beheersysteem WordPress de beste keuze. WordPress is gebruiksvriendelijk, snel en is goed te optimaliseren voor de zoekmachines. Met WordPress zijn de productfeeds inclusief alle informatie over de producten van Tradetracker, Daisycon, Zanox en Affiliate4you in te laden. De informatie wordt dagelijks automatisch opgehaald. Omdat de informatie dagelijks wordt gesynchroniseerd staan altijd de nieuwste producten op jouw affiliate webshop. Dat vinden bezoekers fijn en dat levert jou meer omzet op!

Affiliate webshops en zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is ook bij affiliate websites ontzettend belangrijk. Ruim 80% van de bezoekers in Google klikken op de eerste zoekopdracht. Deze befaamde eerst positie levert dus meer bezoekers én meer omzet op. En dat is waar het allemaal om draait.

WordPress maatwerk

Het bouwen van een WordPress webshop op maat kunnen wij maar als de beste. De website voldoet aan de laatste techniek eisen en scoort goed binnen Google! De volgende onderdelen worden verzorgd:

  • Uniek ontwerp en design
  • Responsive mobile-first WordPress webshop
  • Inbouwen importtool voor Zanox, Daisycon, Affiliate4you en Tradedoubler
  • Automatisch ophalen van de producten
  • Instellen van productfilters op basis van webshops, prijs, kleur, merk etc.

Wil je meer weten over het laten bouwen van een WordPress affiliate webshop? Neem dan contact met mij op!

[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]