Website laten maken Arnhem

Onze missie is dat we iedereen online bereikbaar willen maken. En daar hoort een website of webshop uiteraard ook bij! Wij bouwen niet alleen websites, maar regelen daarnaast ook online marketing diensten. Websites die voldoen aan alle eisen van Google en zo zijn ingedeeld dat ze optimaal presteren, zowel qua snelheid als zoekmachine optimalisatie. 

Je website laten bouwen door een organisatie die ook online marketing kan verzorgen, heeft zo zijn voordelen. De websites die wij bouwen zien er niet alleen fantastisch uit, ze zorgen er ook voor dat je op de belangrijke zoekwoorden hoger komt te staan in Google. En dat is uiteindelijke het doel van je website: je wilt hoog in Google komen te staan. Dit levert gratis verkeer op van de doelgroep die je wilt bereiken.

Wie wij zijn…

Online Marketing Agency is een full service internetbureau gevestigd in Ede, dus altijd in de buurt om je te helpen. We stappen in de auto en staan zo bij je op de stoep. Of het nu is om te laten zien hoe iets precies werkt, om het design te bespreken of om de plannen door te nemen.

Benieuwd hoe wij je als webdesigner uit Arnhem kunnen helpen met de groei van jouw bedrijf? Lees verder of neem contact met ons op en maak direct een afspraak. We komen graag langs voor een kopje koffie en een helder gesprek over de mogelijkheden en het vervolg.

Wat we doen…

Bij Online Marketing Agency zijn we duizendpoten. We zijn expert op het gebied van online. We bouwen snelle en vindbare websites en we verzorgen de online marketing voor klanten. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie (SEO) of zoekmachine adverteren (SEA). Naast dat we websites bouwen, hebben wij ook een specialisme op het gebied van affiliate websites/webshops.

Nog even op een rijtje. Bij Online Marketing Agency kan je terecht voor:

  • Supersnelle en vindbare websites/webshops
  • Affiliate websites/webshops
  • Het design van websites/webshops
  • Het maken van een website/webshop op basis van een vooraf bepaald design
  • Online marketing

… en hoe we dat doen

Ons webdesign bureau bij Arnhem behaalt de beste resultaten door betrokken te blijven. Door samen te werken met jou en een duurzame relatie aan te gaan. We stellen samen een plan op, zodat jij weet wat je kan verwachten. Door constant te sparren over het design kunnen we bijsturen en verbeteren als dat nodig is. Een website laten bouwen betekent daarnaast ook proactief voorzien worden van tips of nuttige updates voor jouw website. Maar laten we vooral beginnen bij het begin: het maken van de mooiste, snelste en best vindbare website, speciaal voor jouw bedrijf.

Online marketing bureau Arnhem

Waar beginnen we en waar eindigen we?

Om te beginnen starten we met een vrijblijvend intakegesprek. We komen bij je langs om jouw wensen en eisen te bespreken. Hierbij is het vooral belangrijk om te achterhalen wat het doel van de website is. Moet het een online visitekaartje zijn? Wil je er mee gaan verkopen? Of wordt het een blog? Zodra dat duidelijk is, kan je een kraakhelder voorstel verwachten.

Als jij voor Online Marketing Agency kiest gaan wij aan de slag met het eerste design. Ook dit design is vanuit online marketing oogpunt vormgegeven om ervoor te zorgen dat de website doet wat hij moet doen. Dit design wordt met jou besproken. Zodra er een GO is gaan wij aan de slag met jouw website. En die is binnen 1 tot 2 weken af.

Op het moment dat de website af is, zorgen wij ervoor dat de website live wordt geplaatst. Hier hoef jij niks voor te doen. Vervolgens komen wij bij jou langs om het besturingssysteem van de website (WordPress) aan je uit te leggen. Na deze korte training kan je zelf blogs, producten en pagina’s publiceren.

Website laten maken Arnhem, optimalisatie tot en met!

Omdat wij ook online marketeers zijn zorgen wij ervoor dat de website ontzettend snel is. Websites door ons opgeleverd hebben een laadtijd van minder dan 2 seconden en voldoen aan alle eisen van Google. Om jou verder op weg te helpen installeren we ook alvast een handig SEO-plugin. Dit is Yoast. Hiermee kan je heel makkelijk zelf SEO-teksten schrijven.

Website laten maken in Arnhem is dus een zeer goed lokaal alternatief voor grote, dure en onpersoonlijke webdesign bureaus, en gaat veel verder dan enkel het afleveren van de website. Na aflevering van de website en een korte uitleg kun je vervolgens de gehele website zelf beheren. Uiteraard staan wij voor je klaar, mocht je er toch even niet uitkomen.

[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]