Social media creatieve sessie

Starten met social media.. Waar begin je? Waar moet je op letten? En wat moet je plaatsen? Tijdens een door mij georganiseerde creatieve sessie staat het social media beleid van jouw onderneming centraal. Bij de sessie zijn meerdere stakeholders aanwezig. Eindresultaat? Een creatieve contentkalender, verrassende inzichten en veel nieuwe ideeën. Meer weten? Neem contact met mij op of lees verder!

social media creatieve sessie

Wat is een social media creatieve sessie?

Veel ondernemers lopen tegen hetzelfde probleem aan: wat moet ik met social media? Waar begin ik en hoe kan ik het effectief inzetten? Social media is niet iets dat je ‘er maar even bij kan doen’. Het is een compleet uniek onderdeel van online marketing, waar ontzettend veel winst te behalen is.

Om het vraagstuk social media goed in te vullen voor jouw organisatie ga ik een creatieve sessie organiseren. Binnen een aantal uur gaan wij met een groep mensen een creatief denkproces doorlopen om samen innovatieve en creatieve ideeën te bedenken voor jouw social media beleid. De aanwezigen tijdens deze sessie mag je zelf aandragen, maar het is ook mogelijk dat ik personen uitnodig voor deze sessie.

Wat heb je aan een creatieve sessie?

Doordat er met verschillende mensen een creatief denkproces wordt doorlopen kom je tot unieke ideeën en nieuwe inzichten. Na de creatieve sessie weet je precies wat je met social media moet doen, waarom je social media gebruikt en wat je wanneer plaatst. Door het houden van een creatieve sessie krijg je niet alleen maar meer ideeën. De sessie zorgt er voor dat je op een andere manier naar problemen kijkt. Het zijn geen problemen maar kansen!

Wil je na een gezellige middag naar huis gaan met de beste social media ideeën, nieuwe inzichten en een unieke denkwijze? Neem dan contact met mij op!

[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]