Zoeken
Menu

Bonjour! Ik ben Thom van Wanrooij. Ik werk bij OMA als online marketeer en in mijn vrije tijd drum ik graag een paar nummertjes, hang ik in de sportschool of vind je me opnieuw achter een scherm voor een fanatiek potje FIFA, Call of Duty of een race op de digitale circuits van de Formule 1. Daarnaast maak ik er in het weekend graag een feestje van! Je kunt mij dan vinden in de kroeg of op een festival met een paar te gekke dancemoves.

Thom van Wanrooij vakantie Curacao
Vakantie, altijd een van de hoogtepunten van het jaar! (Curaçao)

Wat zijn je hobby’s?

Like I said, ik ben een paar avonden in de week te vinden in de sportschool. Ik sla regelmatig mijn drumstel aan gort op de beste rockmuziek en ik sluit de dag graag af met een potje gamen of een goede serie. Als je nog een goede aanrader hebt op Netflix, Amazon Prime of HBO Max, let me know.

Waar zie jij jezelf in 5 jaar?

Over 5 jaar ben ik al helemaal binnen en geniet ik elke dag van een iets te  sterke cocktail op het strand bij één van mijn vele huizen op de Bahama’s. Mocht dit niet lukken, dan is een leuke marketingfunctie waar ik elke dag met plezier naartoe ga ook niet verkeerd.

Wat doe je graag in het weekend?

Naast uitrusten van al het harde werk bij OMA maak ik er in de weekenden graag een feestje van. Chillen met vrienden, hier en daar de voetjes van de vloer op een festival of concert en zondag languit op de bank voor Formule 1.

Wat is je favoriete social mediakanaal?

Duidelijk YouTube. Ik kan helemaal verdwalen in video’s van dingen die mij interesseren. Video’s over gaming, sport, de meest gestoorde food-challenges en de beste drumcovers … je raakt nooit uitgekeken.

Wat is je favoriete muziek?

Ik luister naar van alles! Op Spotify heb ik een echte bijzondere afspeellijst die varieert van house en techno tot aan pop en rock. Ik ben bijvoorbeeld fan van Oliver Heldens en Imagine Dragons, maar ook van Foo Fighters en John Mayer. Precies, dat gaat alle kanten op.

Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik heb niet echt één favoriete bestemming, er zijn zoveel mooie plekken op deze wereld. Daar wil ik zo veel mogelijk van zien! Drie weken lang een rondreis maken door de westkust van Amerika is trouwens wel echt een aanrader.

Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Top! Het was direct al ouderwets gezellig tussen alle OMA’s. De sfeer in het team is goed en het kennisniveau van online marketing nog beter.

Wat is jouw rol binnen OMA?

Online marketeer. In die rol houd ik mij bezig met alle onderdelen van online marketing: van SEO en SEA tot aan content en technische optimalisatie. Heb je dus hulp nodig met gevonden worden in Google of het verbeteren van jouw website? Je mag mij bellen.

Wat is jouw specialisme binnen OMA?

Voor nu ben ik meer een echte allrounder. Vooral om overal veel van te leren en de dag afwisselend te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog

Download onze e-books
Download onze E-books