Zoeken
Menu

Bij het kiezen van een websitebouwer of bij het kiezen van het juiste website systeem kan ik jou bijstaan. Met mijn kennis zorgen wij samen voor het beste resultaat. Jij weet wat de eisen moeten zijn van de website en ik vertaal dit naar de juiste techniek.

Webdesign advies, wat houdt dat precies in?

Het advies dat ik lever bestaat uit verschillende onderdelen. Ik kijk naar de offerte die je hebt ontvangen van een webdesign bureau en laten weten of dit een goede offerte is. Maar ik kan ook de website controleren die voor jou gemaakt is. En dan laten ik weten of het een goede website is en waar de verbeterpunten zitten.

Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken kan ik jou in dit traject bijstaan. Niet om alleen jou te beschermen, maar ook om de websitebouwer een handje te helpen! Wordt de website volgens de laatste technieken gebouwd? Is de website snel en is de website mobile first gebouwd? Allemaal onderdelen waar ik naar kijk! Zie mij als een soort vertrouwenspersoon.

Zoekmachine optimalisatie wordt vaak vergeten

Zoekmachine optimalisatie is iets dat bij het (laten) maken van een website vaak wordt vergeten. Een website die is gemaakt door een websitebouwer scoort niet meteen goed in Google. Ondernemers weten dat vaak niet en webdesign bureaus vergeten dit vaak te noemen. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website verschrikkelijk goed scoort binnen de zoekresultaten van Google ga ik jou hierover adviseren. Zowel voordat de websitebouwer is begonnen, als tijdens het bouwen.

Wil je ook dat ik ervoor zorg dat het laten maken van jouw nieuwe website vlekkeloos verloopt en dat je website goed scoort in Google? Neem dan contact met mij op!

OMA's laatste reviews

Review Helmert van Reenen
"Prettig samengewerkt met OMA! Specialisten in hun vakgebied! "
Helmert van Reenen • Eigenaar en artdirector Mooimerk
Review Roy Hammink
"Mooie resultaten aan het boeken met onze website. Fijne en snelle communicatie, iedere maand een duidelijk overzicht van werkzaamheden en resultaten. Ik zou OMA zeker aanbevelen voor uw eigen bedrijf."
Roy Hammink • Eigenaar Hammink Fietsplezier
Review Walter Jurrius
"In OMA heb ik een fijn bureau gevonden met gedreven vakmensen die hun afspraken keurig nakomen, niks dan lof! Ik blijf nog even klant."
Walter Jurrius •
Review Stichting koffieluitjes Ede 
"Voor Stichting Koffieluitjes Ede maakt OMA maandelijks onbetaalde uren. Zo helpen ze met onze website, maar denken ze ook mee met onze social media. Ze denken mee met leuke, ludieke acties die wij kunnen inzetten om onze stichting meer zichtbaarheid te geven en die mogelijk meer donaties opleveren. De samenwerking ervaren wij als erg fijn!"
Stichting koffieluitjes Ede  •
Review Sylvia Bruning
"Inmiddels werk ik al een paar jaar met OMA samen naar volle tevredenheid. Ze denken met me mee en nemen me werk uit handen. Ik heb daadwerkelijk meer leads en wordt beter gevonden via het internet. Dankjewel OMA! "
Sylvia Bruning • Eigenaar - LEID MET LEF
Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator
Review Rutger Sikma
"OMA heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van Google Analytics 4 en reporting (Looker Studio) voor onze websites voor tweedehands machines. Op een proactieve en inspirerende manier. Door deze oplossing kunnen wij onze websites op goed monitoren en aanpassen als dat nodig is."
Rutger Sikma • Project Manager E-commerce
Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Ali Ozer
"Ik wilde graag een moment nemen om mijn oprechte waardering uit te spreken voor onze samenwerking aan mijn website. Ik ben erg blij met het resultaat en wil het team OMA bedanken voor hun uitstekende service en professionaliteit gedurende het hele proces."
Ali Ozer • Eigenaar Golden Wod
Review Roel Spans  
"OMA is sinds enige tijd ons marketingbureau voor de online beleving van Vormz. Zij helpen ons met de website, blogs, SEO en komen steeds met vernieuwende ideeën. Wij zijn zeer tevreden. Bezoekersaantallen op de website nemen toe en we worden echt veel beter gevonden in Google."
Roel Spans   • Eigenaar Vormz
Review Anne de Boorder
"OMA is een onwijs fijne partner om mee samen te werken. De expertise en knowhow van het hele team hebben ons de afgelopen jaren geholpen uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken. Bovendien kunnen we niet alleen terugvallen op de professionele kennis van het OMA-team, maar ook op de persoonlijke focus."
Anne de Boorder • Project manager bij Lassie
Review Kim Stein
"Daniël is bloedfanatiek, doelbewust en zich sterk bewust van de invloed van een goede website. Geef die jongen op z’n tijd een voetbal en hij komt helemaal tot z’n recht."
Kim Stein • Eigenaar - Ondernemers in Bedrijf