Webdesign advies

Veel ondernemers ervaren het laten maken van een website als lastig. En dat snap ik maar al te goed. Jij bent niet de specialist en hebt niet alle kennis van websites. En dat is precies waar ik jou ga helpen. Wil je weten wat mijn webdesign advies voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op of lees verder!

Bij het kiezen van een websitebouwer of bij het kiezen van het juiste website systeem kan ik jou bijstaan. Met mijn kennis zorgen wij samen voor het beste resultaat. Jij weet wat de eisen moeten zijn van de website en ik vertaal dit naar de juiste techniek.

Webdesign advies, wat houdt dat precies in?

Het advies dat ik lever bestaat uit verschillende onderdelen. Ik kijk naar de offerte die je hebt ontvangen van een webdesign bureau en laten weten of dit een goede offerte is. Maar ik kan ook de website controleren die voor jou gemaakt is. En dan laten ik weten of het een goede website is en waar de verbeterpunten zitten.

Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken kan ik jou in dit traject bijstaan. Niet om alleen jou te beschermen, maar ook om de websitebouwer een handje te helpen! Wordt de website volgens de laatste technieken gebouwd? Is de website snel en is de website mobile first gebouwd? Allemaal onderdelen waar ik naar kijk! Zie mij als een soort vertrouwenspersoon.

Zoekmachine optimalisatie wordt vaak vergeten

Zoekmachine optimalisatie is iets dat bij het (laten) maken van een website vaak wordt vergeten. Een website die is gemaakt door een websitebouwer scoort niet meteen goed in Google. Ondernemers weten dat vaak niet en webdesign bureaus vergeten dit vaak te noemen. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website verschrikkelijk goed scoort binnen de zoekresultaten van Google ga ik jou hierover adviseren. Zowel voordat de websitebouwer is begonnen, als tijdens het bouwen.

Wil je ook dat ik ervoor zorg dat het laten maken van jouw nieuwe website vlekkeloos verloopt en dat je website goed scoort in Google? Neem dan contact met mij op!

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency