10 vragen aan onze nieuwe collega Josja

Geplaatst op 13 februari 2021 door Josja Appelo

Als we het hebben over creatieve marketingcampagnes en website optimalisatie, dan hebben wij het over onze nieuwste teamlid Josja! Per 1 februari heeft hij ons team versterkt en zal zich volledig richten op online marketing. Om je kennis te laten maken met onze nieuwste collega hebben wij 10 vragen opgesteld die Josja zelf natuurlijk gaat beantwoorden.

Tijdens zijn studie (Communicatie & Multimedia Design op de HAN in Arnhem) heeft hij al aardig wat ervaring opgedaan binnen online marketing. Na het behalen van zijn studie is Josja gestart als zzp’er.

Wij zijn erg blij dat Josja ons team komt versterken en met z’n mooie welkomsttekst voor de intercom (Ja, Josja heeft een geweldig zin om de deur te openen binnen ons pand voor onze klanten) is hij al niet meer weg te denken. Benieuwd wie Josja is? Daar lees je in dit artikel alles over!

Vraag 1: Wie is Josja?

Ik ben 26 lentes jong, geboren in Zevenaar, opgegroeid in het dorpje Westervoort en woon nu 5 jaar in Arnhem. Opgegroeid in een gezin van 5 en ben zelf (samen met mijn tweelingbroer) de jongste van het stel. Verder ben ik spontaan, enthousiast en een eerlijk persoon. Ik vind het leuk om mensen te helpen waar kan en ben altijd in voor een feestje (als het strakjes weer kan).

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

Al sinds ik 4 jaar oud ben, speel ik elke week voetbal bij AVW’66 in Westervoort. Dit doe ik met veel liefde en plezier. Gezellig een balletje trappen met de boys in het vriendenteam en naderhand een biertje drinken in de kantine. Naast het voetballen speel ik nu samen met mijn tweelingbroer airsoft. Voor de mensen die airsoft niet kennen: het is vergelijkbaar met paintball. Het enige verschil is dat airsoft iets meer strategisch is, dat je met kleine biologisch afbreekbare balletjes schiet en dat je speelt met net ‘echte’ wapens (ook wel replica’s genoemd).

Airsoft Josja

Hier zie je Josja (rechts) met z’n tweelingbroer in full gear.

Vraag 3: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Een mooi huisje, hondje en wellicht een junior Josja. Maar vóór dat Huisje Boompje Beestje-verhaal zou ik graag nog wel eerst een mooie reis willen maken door Azië of Nieuw-Zeeland, alleen of samen met mijn vriendin. Daarnaast ben ik dan nog steeds met veel plezier aan het werk bij OMA en ontwikkel ik me dan ook nog steeds verder en verder in de online marketing.

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

Zoals ik al vertelde, speel ik in het weekend graag voetbal en airsoft. Mocht er dan nog wat tijd over zijn, dan wandel ik graag door de natuur of ben ik met vrienden aan het gamen of een bord-/ kaartspel aan het spelen. I.v.m. corona is het nu even rustig met voetbal en airsoft, dus ben ik wat meer te vinden in de natuur en vanuit huis online aan het gamen met vrienden.

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Instagram, for sure. Verder ben ik ook redelijk veel te vinden op 9gag voor mijn dagelijkse content memes.

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Ik hou van meerdere soorten muziekstijlen, maar ben een grote fan van dance, house en trance muziek. Zodra er een goed nummer wordt gedraaid, ga ik gelijk in de dansmodus. Daarnaast hou ik ook van Latin, R&B, hiphop en reggae muziek. Dit is zijn van mijn favoriete R&B old school nummers in één lijst verwerkt op Spotify: https://open.spotify.com/playlist/7uCkBqM8fiy7oqGjOJJ0I2

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Op het moment La Palma, in 2019 ben ik daar geweest. Een heerlijk eiland om te ontspannen, plezier te hebben en tot rust te komen. Ook zou ik graag nog een keer Azië of Nieuw-Zeeland willen bezoeken.

Josja op vakantie

Hier zie je Josja lekker genieten bij de mooie kusten van La Palma.

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bevallen bij OMA?

De 1e week is erg goed bevallen. OMA heeft een leuk, jong en dynamisch team met onwijs veel kennis in huis. Daarnaast was het ook redelijk vermoeiend door de vele nieuwe tools, systemen en werkwijzen. In mei 2020 ben ik afgestudeerd, op dat moment denk je het een en ander af te weten van het onlinemarketingproces. Pas toen ik aan de slag ging bij OMA kwam ik erachter dat er nog zoveel meer te leren valt. Maar dat is helemaal niet erg en vind ik juist ook erg leuk! Ik ben juist heel leergierig, dus bij OMA zit ik zeker op de goede plek.

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA?

Ik zal de rol Online Marketeer bij OMA vervullen. Hier zal ik voor klanten de SEO voortgang controleren, Google Analytics, Google Ads en Facebook Ads campagnes instellen. Daarnaast zal ik contentstrategieën bedenken/realiseren, teksten schrijven, klanten ondersteunen, adviseren op het gebied van online marketing en ga ik websites optimaliseren en e-mailcampagnes opzetten.

Vraag 10: Wat zijn jouw specialisaties binnen OMA?

Naast de vele kennis die er al is binnen OMA, zal ik de heren verder ondersteunen op het gebied van customer journey en website optimalisatie. Binnen mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design is daar veel aandacht aan besteedt. Kort na de opleiding ben ik gestart als zzp’er, om ervoor te zorgen dat ik de branche ervaring bleef opdoen. Mede daardoor heb ik veel kennis opgedaan binnen de B2C branche en heb ik mijn kennis over customer journey en website optimalisatie verder ontwikkeld en hier mijn specialiteit van gemaakt.

Eindelijk aan de slag in het werkveld

Ik kan met een tevreden blik terugkijken op mijn 1e week bij OMA. Het was een goed begin. Ik mocht op mijn eigen tempo aan de slag met het verkennen van het portfolio en leerde in de tussentijd het team en de werkwijze kennen. Ik voel mij al erg op mijn gemak en heb erg veel zin in de komende periode. Mede door het warme welkom van mijn collega’s voel ik mij al een echt teamlid. Dank daarvoor, heren! Ik ben nu helemaal klaar om aan de slag te gaan, meer te leren en mooie marketingresultaten te behalen!

Geschreven door: Josja Appelo
ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2022 - Online Marketing Agency

[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]