Zoeken
Menu

Dit is Justin en hij is onlangs begonnen als online marketeer bij OMA. Tijd om hem het hemd van het lijf te vragen.

Vraag 1: Wie is Justin de Groot

Aloha! Ik ben Justin de Groot, 24 jaar oud en ik kom uit Ede. Ik ben de jongste (verre weg) in het gezin. Ik heb dus een oudere broer en zus. Dat maakt mij ook al een aantal keer ‘ome Justin’. Ik hou echt van sport en ben dan ook veel in de sportschool te vinden.  

Wie-is-Justin

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s

Met stipt op nummer één is dat motorrijden. Als het weer het toelaat, ga ik graag een eindje scheuren met mijn liefde op twee wielen. Het liefst met vrienden. Zondagen zijn voor mij ook altijd gereserveerd voor MotoGP. De rest van mijn vrije tijd besteed ik graag in de sportschool, op het voetbalveld of door op stap te gaan met de vrienden. 

Vraag 3: Waar zie jij jezelf in vijf jaar?

Over 5 jaar heb ik hopelijk veel geleerd en mooie resultaten behaald op het gebied van online marketing. Een eigen huis kopen staat ook bovenaan mijn lijst met toekomstplannen. Daarnaast sluit ik ook niet uit dat ik nog een mooi reisje ga maken! 

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

Op de zaterdagen vind je mij vooral op het voetbalveld om een wedstrijdje te spelen, maar het liefst spendeer ik mijn weekend op de motor. Lekker een eind weg en op plekken komen waarvan je denkt: “HUH?! Bestaat dit?”. Ik ben wel een echte mooiweerrijder. Eén spatje regen en je hoeft mij niet meer te bellen. Dan gaat de televisie aan voor MotoGP. 

Justin-motorrijden

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

YouTube! Ik kan mijzelf urenlang vermaken met alles wat over motoren, voetbal en fitness gaat. Ik kijk graag de beste battles terug van mijn favoriete motorcoureurs Marc Márquez en Toprak Razgatlioğlu (tip:”probeer die laatste eens uit te spreken zonder te struikelen over je tong ;-)). 

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Als we het over muziek gaan hebben, ben ik echt een manusje-van-alles. Ik luister graag naar techno in de sportschool, maar ik houd ook wel van een paar scheurende gitaren. Ik vind het leuk om zoveel mogelijk nieuwe muziek en artiesten te ontdekken, maar Charlotte de Witte, Eminem en Linkin Park zijn toch wel echt mijn go-to artiesten. 

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Dit is een lastige. Ik heb er een paar: London, Barcelona en Praag. In het voorjaar van 2024 staat L.A. op de planning. Maar als ik eerlijk ben, staat Patagonië echt bovenaan mijn bucketlist. Dat is een regio in het zuiden van Argentinië. Zoek maar eens op, dan snap je waarom ik er heen wil! 

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Mijn eerste week bij OMA zat bomvol indrukken! Ik voelde mij in de eerste week gelijk een onderdeel van het team. Je wordt meteen overal bij betrokken. Het is vanaf het allereerste moment al erg leerzaam en ik kijk er naar uit om nóg meer te leren! 

Vraag 9: Wat is jouw rol binnen OMA?

Ik ben online marketeer bij OMA. Ik ga mij met allerlei facetten van online marketing bezighouden. Leuk, want daar leer ik het meest van! 

Vraag 10: Wat is jouw specialisme binnen OMA?

Momenteel heb ik nog geen specialisatie. Ik vind SEO en social media erg leuk, maar ik sta eigenlijk nog aan het begin van mijn reis door de wereld van online marketing. Misschien zie je me over een paar maanden juist wel Google Ads campagnes opzetten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gestelde vragen over deze blog