10 vragen aan Shurmick Decaster

Geplaatst op 30 mei 2022 door Shurmick Decaster

Ik ben Shurmick, 29 jaar oud en geboren op het prachtige eiland Curaçao. Na het afronden van mijn studie en met 3 jaar werkervaring op zak heb ik uit pure nieuwsgierigheid het roer omgegooid. Ik heb mijn comfortabele leven – en mijn familie – in Curaçao achter gelaten om een 2de studie hier in Nederland te gaan volgen.  

En dat was – zoals je je vast kunt voorstellen – erg wennen! Want als je gewend bent aan de heerlijke temperatuur op het eiland (altijd boven de 25 graden), dan is Nederland ineens wel erg koud. In de winter werd het hier ineens –10 graden (!?), en dat was een hele grote verandering voor mij. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en ben ik in 2020 afgestudeerd aan de HAN met een Bachelor Communicatie in de pocket!  

Van mezelf ben ik wel iemand die toch heel social is. Ik hou van een goed babbeltje en ook van een beetje humor. Verder hou ik van eerlijkheid en transparantie. 

Wat zijn mijn hobby’s? 

Ik hou enorm van dansen en van eten. Tijdens een Bachata, Salsa of Merengue feestje ben ik dan ook niet van de dansvloer weg te slaan!  

In de weekenden honkbal ik bij de Animals in Dieren. Meedoen is belangrijker dan winnen zeggen ze. Maar winnen maakt het meedoen wel een stuk leuker. ;) 

Daarnaast hou ik ontzettend veel van vliegtuigen. Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn vliegbrevet.

shurmick decaster

Waar zie jij jezelf over 5 jaar? 

Over 5 jaar wil ik mezelf verder persoonlijk ontwikkeld hebben op het gebied van marketing. Dat betekent concreet dat ik alles afweet van SEA, CRO en Data. Ik hoop dan op een senior positie te zitten. In de tussentijd reis ik heel de wereld over. Te beginnen bij Vietnam en Tokyo. 

Wat doe je graag in het weekend? 

Als het kon, zou ik elk weekend een vliegtuigje huren en rondvliegen naar verschillende andere Europese landen. Maar helaas is dat te duur. Dus kijk ik graag een filmpje, dans ik of speel ik honkbal, zodra het seizoen weer begint.  

Wat is je favoriete Social mediakanaal? 

Instagram, Ik vind het een gave manier om content te creëren. Verder houd ik er ontzettend veel van om op dit platform naar memes te kijken, naar fitness video’s en naar educatieve video’s. 

Wat is je favoriete muziek? 

Mijn favoriete muzieksoorten zijn – Salsa, Merengue & Bachata. Verder word ik enthousiast van een goed hiphop lijstje en van old-schoolers. 

Wat is je favoriete reisbestemming? 

In 2020 had ik de kans om mijn minor in Oostenrijk te doen. Dat was zo gaaf! We hebben toen heel veel gereisd in de Alpen en dat was Breathtaking! Hoe prachtig het land eruitziet vanaf 3000M is iets dat ik nooit meer ga vergeten! Helaas geen foto… ;(. Dus gaat dat zien!  

Hoe is jouw eerste week bevallen bij oma? 

Het OMA team heeft mij heel warm ontvangen. Daar ben ik heel dankbaar voor! Het team is heel dynamisch, jong en heeft heel veel kennis. Het marketing vak is niets nieuws voor mij. Ik heb hier namelijk al wat werkervaring in opgedaan.  Dus ik kon best snel aansluiten. Omdat ik überhaupt heel leergierig ben, sluit dit prima aan.  

Wat is mijn rol binnen OMA? 

Ik ben Online Marketeer gespecialiseerd in Search Engine Advertising (SEA). Hier zal ik voor de klanten alle advertenties op Google Ads gaan plaatsen. Verder zal ik heel betrokken zijn bij het analyseren, importeren en genereren van data. Voor effectief en efficiënt targeten. 

Wat is jouw specialisatie binnen OMA? 

Bij OMA ben ik gespecialiseerd in SEA. Ik zal dus vooral de Google Ads wereld induiken om effectieve advertenties op Google te plaatsen. Het analyseren van de data is hier een belangrijk onderdeel van – en dat vind ik nog eens super interessant ook! Daarnaast kunnen de OMA’s altijd bij mij terecht voor een lesje heupen losgooien of voor de beste kip ;).

Geschreven door: Shurmick Decaster Shurmick is SEA specialist bij Online Marketing Agency. En in die rol geeft hij jouw Google advertenties de extra schwung die ze waarschijnlijk wel kunnen gebruiken.
ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency