Zoeken
Menu

Werken bij OMA: hoe is dat?

Junior Online Marketeer 32-40u

Wat ga jij doen als online marketeer bij OMA?

Bij OMA werken we voor veel uiteenlopende klanten: van groot tot klein en van webshops tot de bakker op de hoek. Een belangrijk onderdeel van je functie is dan ook het contact met deze klanten. Je helpt deze klanten met hun vragen over online marketing en adviseert ze over hun online strategie. Je voert zoekwoordanalyses uit, vervolgens zet je Google Ads en Social Ads uit én beheer je deze. Je optimaliseert websites en voert SEO-audits uit voor onze klanten. Daarnaast delen we graag onze kennis en geven we regelmatig een korte masterclass over online marketing bij onze klanten.

Dit zijn een aantal klanten van OMA

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
Junior Online Marketeer 32-40u

Wat ga jij doen als online marketeer bij OMA?

Bij OMA werken we voor veel uiteenlopende klanten: van groot tot klein en van webshops tot de bakker op de hoek. Een belangrijk onderdeel van je functie is dan ook het contact met deze klanten. Je helpt deze klanten met hun vragen over online marketing en adviseert ze over hun online strategie. Je voert zoekwoordanalyses uit, vervolgens zet je Google Ads en Social Ads uit én beheer je deze. Je optimaliseert websites en voert SEO-audits uit voor onze klanten. Daarnaast delen we graag onze kennis en geven we regelmatig een korte masterclass over online marketing bij onze klanten.

Solliciteer nu

Ook ga je met het volgende aan de slag:

  • Uitdenken van SEO-strategieën voor klanten
  • Doen van SEO-scans, zoekwoordanalyse en het maken structuren
  • Helpen met van SEO-migraties en technische optimalisaties
  • Aansturen van de copywriter
  • E-mail campagnes opzetten
  • Social & Google Ads
  • Feedback geven op content
  • Alle Google Tools (Analytics, Search Console, Tag Manager, Mijn Bedrijf) beheren en verbeteren
  • Meedenken met de groei van OMA
Solliciteer nu
Junior Online Marketeer 32-40u
Junior Online Marketeer 32-40u

Wie is OMA?

Genoeg over jouw functie, want jij wilt natuurlijk ook weten waar je komt te werken!

Laten we je daarom daar meer over vertellen…

OMA is hét online marketing bureau van Ede. En naast dat we het beste online marketing bureau van Ede zijn, zijn we ook nog eens het best vindbare online marketing bureau van Nederland. Wij helpen onze klanten om online beter zichtbaar en vindbaar te zijn. Wij helpen klanten zoals Lassie en Social Deal, maar ook de lokale fietsenwinkel om de hoek op het gebied van online marketing en webdesign.

Solliciteer nu

Werken bij OMA

We werken bij OMA met een klein en hecht team van streetwise professionals. Alle OMA’s in ons team hebben een eigen specialisme binnen de grote wereld van online marketing. Naast samen (hard) werken maken we ook graag tijd voor ontspanning en gezelligheid. Op de vrijdagmiddag zijn we heel fanatiek tijdens een potje poolen of darten. En we gaan er ook regelmatig met elkaar op uit met een teamuitje. Bijvoorbeeld een rondje karten, strikes gooien op de bowlingbaan of we springen uit een vliegtuig. Ja dat doen we voor onze lol.

Junior Online Marketeer 32-40u

Pas jij bij OMA?

Daar komen we graag samen achter. Want we kijken vooral naar wie jij bent als persoon en of je goed in het team past. Daar geloven wij in. Maar we vinden het natuurlijk wel fijn als je bijvoorbeeld flexibel bent, goed kan samenwerken en je krijgt bonuspunten als anderen jou omschrijven als een eindbaas. Oh, en hier voldoe je ook aan →

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van marketing
  • Het zou mooi zijn als je wat ervaring hebt, maar dat hoeft niet.
  • Je wilt graag leren! Of je nu de diepte in wil in een bepaald onderwerp of je juist breed wil ontwikkelen. Bij ons is dit allemaal mogelijk
  • Je hebt zin om met ons team verder te groeien

Past OMA bij jou?

Dat is natuurlijk een net zo belangrijke vraag! Wij kunnen alvast verklappen dat je veel vrijheid hebt bij OMA. We zijn flexibel en denken graag met je mee. Nieuwe ideeën proberen we graag ui en we moedigen je dan ook zeker aan om met goede ideeën te komen! We vinden het leuk als je bij ons op kantoor zit in Ede, maar af en toe thuiswerken of je laptop openklappen in Spanje is ook goed. We ontwikkelen ons bij OMA continue, zowel op vakinhoudelijk als privé gebied. Vinden we belangrijk. Dus je krijgt volop ruimte en kansen om te groeien. Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel!

  • 25 vakantiedagen (want ook ontspannen hoort bij deze baan)
  • Jaarlijkse workation (bijvoorbeeld in Spanje of Portugal)
  • Jaarlijks een opleidingsbudget t.w.v. €1000-€1500 (je moet natuurlijk wel bijblijven)
  • Een MacBook (je moet wel goed je werk kunnen uitvoeren, toch?)
  • Reiskostenvergoeding
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioen
  • Goed salaris (op basis van ervaring – €2500-€3000)

Nicole de Boer, Teamlead CRO

“Werken voor een diverse groep klanten binnen een hecht team waar hard gewerkt en veel gelachen wordt. Dat is wat werken bij OMA voor mij betekent. Door de wekelijkse kennissessies, de interne meetings en de aandacht voor elkaar leer ik elke dag iets nieuws. Tel daar de leuke uitjes en activiteiten bij op en dan snap jij vast waarom ik het hier zo naar mijn zin heb!”

Junior Online Marketeer 32-40u
Junior Online Marketeer 32-40u

Tom Boenders, Teamlead SEA

“Werken bij OMA betekent voor mij: hard werken, veel lol, heel veel leren en dat allemaal in een hecht team waar ik altijd op terug kan vallen. Doordat wij voor veel verschillende klanten werken kijken we in veel verschillend keukens mee, hierdoor leer je heel veel en is geen dag hetzelfde bij OMA. Heb je vragen aan mij over hoe het is om te werken bij OMA? Stuur mij dan even een mailtje of bel mij!”

Enthousiast!? En nu?

Ben je enthousiast over de vacature online marketeer in Ede bij OMA? Wij willen graag kennis met je maken! Stuur even een email of WhatsApp bericht met je cv of LinkedIn profiel naar Daniel zodat we weten dat je enthousiast bent?

Dit kan naar 06 47 42 49 63 of info@onlinemarketingagency.nl Heb je nog vragen? Bel Daniel op het bovenstaande nummer!

Solliciteer nu

Staat de juiste vacature voor jou er nu niet bij? Dat kan!

Laat je mail-adres hieronder achter en wij houden je op de hoogte als er nieuwe vacatures vrij komen. (Meer dan 150+ marketeers gingen je voor).

OMA's laatste reviews

Review Stichting koffieluitjes Ede 
"Voor Stichting Koffieluitjes Ede maakt OMA maandelijks onbetaalde uren. Zo helpen ze met onze website, maar denken ze ook mee met onze social media. Ze denken mee met leuke, ludieke acties die wij kunnen inzetten om onze stichting meer zichtbaarheid te geven en die mogelijk meer donaties opleveren. De samenwerking ervaren wij als erg fijn!"
Stichting koffieluitjes Ede  •
Review Rutger Sikma
"OMA heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van Google Analytics 4 en reporting (Looker Studio) voor onze websites voor tweedehands machines. Op een proactieve en inspirerende manier. Door deze oplossing kunnen wij onze websites op goed monitoren en aanpassen als dat nodig is."
Rutger Sikma • Project Manager E-commerce
Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Andante Orgels
"Hele goede ervaringen met OMA. Sinds dat wij onze online marketing hebben uitbesteed aan Daniël Kuipers, Nicole en de rest van zijn team, boeken we meer resultaat. Een bedrijf met kennis van zaken. Wij bevelen OMA van harte aan! Andante Orgels. "
Andante Orgels •
Review Simonette Wiesman  
"Intussen drie opdrachten met Daniel en het team van Online Marketing Agency vervuld. Ik ben iedere keer erg blij met de servicegerichte aanpak, verregaande SEO expertise en overzichtelijke aanpak. Daarnaast gewoon een superfijn team om mee samen te werken. Dank voor jullie hulp! "
Simonette Wiesman   • Sr. Communicatieadviseur a.i. bij Laurens - Marcom manager - merkspecialist - Projectmanager
Review Walter Jurrius
"In OMA heb ik een fijn bureau gevonden met gedreven vakmensen die hun afspraken keurig nakomen, niks dan lof! Ik blijf nog even klant."
Walter Jurrius •
Review John Giezen
"Daniël Kuipers = SEO. Ik heb bij Daniël een op maat gemaakte zeer professionele Online Marketing inhouse training gevolgd. De training geeft je alle bagage om daarna zelf een vliegende start te maken op al een uiterst hoog online marketing level. Ik heb genoten van deze kwaliteitstraining gegeven door een zeer kundige prettige persoonlijkheid."
John Giezen • Head Marketing & Communications - NIZO
Review Paul van Rijn
"Wij leerden Daniel kennen als een bevlogen ondernemer. Doordat wij nog onbekend waren met deze vorm van naamsbekendheid maken was het prettig dat Daniel ons hier bij de hand heeft genomen. Door de maandelijkse rapportages van en contacten met hem kregen wij al snel meer gevoel bij het geheel."
Paul van Rijn • Oprichter BVR Advies
Review Paul Stam
"Daniel is een echte specialist, zijn kennis is enorm. Wat hij doet is aantoonbaar terug te zien in onze traffic en interactie op de website. En met zijn transparante, methodische maar vooral proactieve manier van werken levert hij ook service. Een super partner om mee samen te werken!"
Paul Stam • Marketing Manager - Lassie
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS
Review Roy Hammink
"Mooie resultaten aan het boeken met onze website. Fijne en snelle communicatie, iedere maand een duidelijk overzicht van werkzaamheden en resultaten. Ik zou OMA zeker aanbevelen voor uw eigen bedrijf."
Roy Hammink • Eigenaar Hammink Fietsplezier
Review Victor Mooren
"De investering van mijn leven op gebied van SEO marketing. De gratis SEO scan die hij aanbood was erg waardevol om na te gaan hoe ik mijn website en content naar het volgende niveau kan tillen."
Victor Mooren • Oprichter - Victormooren.nl
Neem contact op