Website laten maken Ede

Onze missie is dat we online bereikbaar willen maken voor iedereen. Een website of webshop is hierbij uiteraard onmisbaar. Bij Online Marketing Agency in Ede maken we websites en webshops die er tiptop uit zien, uitstekend werken en razendsnel zijn.

Bij Online Marketing Agency doen we meer dan alleen het maken van websites. Zo zijn wij ook experts op het gebied van online marketing. We zorgen ervoor dat websites hoog in Google komen te staan. Dit doen we door middel van zoekmachine optimalisatie. We maken gebruik van zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw doelgroep. Zo trek je meer websitebezoekers aan.

Je website laten bouwen door een organisatie die expert is op het gebied van webdesign en online marketing heeft een groot voordeel. Met deze combinatie kunnen wij je website zo inrichten dat deze mooi, snel én goed vindbaar is.

Wie wij zijn…

Online Marketing Agency is een full-service internetbureau gevestigd in Ede. Wij zijn experts op online gebied en adviseren bedrijven graag over online marketing en webdesign. Als webdesign bureau in de regio Ede zijn we altijd in de buurt. We komen graag langs om de plannen door te nemen, uit te leggen hoe zoekmachine optimalisatie precies werkt en om het design van je website te bespreken.

Ben je benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen om meer websitebezoekers te krijgen? Wij adviseren je graag over de groei van jouw bedrijf. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken, dan komen we graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wat we doen…

Online Marketing Agency is een expert op het gebied van online. Onze webdesigners in Ede bouwen supersnelle websites die goed werken en er tiptop uit zien. We hebben tevens een specialisme op het gebied van affiliate websites en webshops. Daarnaast zijn we experts in online marketing. We zorgen dat de websites van onze klanten goed vindbaar zijn in zoekmachines. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

Nog even op een rijtje. Bij Online Marketing Agency kan je terecht voor:

  • Supersnelle en vindbare websites/webshops
  • Affiliate websites/webshops
  • Het design van websites/webshops
  • Het maken van een website/webshop op basis van een vooraf bepaald design
  • Online marketing

… en hoe we dat doen

Online Marketing Agency hecht veel waarde aan een duurzame relatie. Door betrokken te blijven bij onze klanten, behalen we de beste resultaten. Daarom werken onze webdesigners in Ede graag met jou samen. Dit doen we door samen een plan op te stellen en te sparren over het design. Hierdoor weet jij precies wat je kan verwachten en kunnen we indien nodig snel bijsturen. Een website laten bouwen door ons betekent dat we je proactief voorzien van tips en relevante updates over je website. Maar laten we voor nu beginnen bij het begin: een snelle, mooie en goed vindbare website maken voor jouw bedrijf.

website laten maken ede

Waar beginnen we en waar eindigen we?

We starten met een vrijblijvend intakegesprek. Online Marketing Agency komt graag bij je langs om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. We stellen samen vast wat het doel is van je website. Moet het een online visitekaartje worden, wil je producten of diensten op je website verkopen of wordt het toch een blog? Zodra dit duidelijk is, kun je van ons een kraakhelder voorstel verwachten.

Als jij voor Online Marketing Agency kiest, gaan wij direct voor je aan de slag. We starten met het eerste design van de website. In de vormgeving houden we rekening met online marketing. We ontwerpen de website op zo’n manier dat deze straks hoog scoort in de zoekresultaten van Google. Vervolgens bespreken we samen het design. Zodra er een GO is, gaan we jouw website maken. Binnen 2 tot 3 weken kun je een professionele, snelle en goedwerkende website van ons verwachten.

Ben je tevreden, dan zorgen wij ervoor dat jouw website live komt te staan. Hier hoef je zelf niks voor te doen. Vanaf nu is jouw website te bezoeken! Vervolgens komen we bij je langs om de ins en outs van WordPress te bespreken. WordPress is het besturingssysteem waarop we de website hebben gebouwd. Na een korte training kan je zelf blogs, producten en pagina’s op jouw website publiceren.

Website laten maken in Ede, optimalisatie tot en met!

Aangezien we naast webdesigners ook online marketeers zijn, zorgen wij ervoor dat de website razendsnel is. Websites die wij opleveren hebben een laadtijd van minder dan 2 seconden. Ook voldoen de websites aan alle eisen van Google. We helpen je graag op weg om nóg beter vindbaar te worden in Google. Daarom installeren we ook een handige SEO-plugin, genaamd Yoast. Hiermee kan je heel gemakkelijk zelf SEO-teksten schrijven voor op jouw website.

Een website laten maken in Ede is dus een zeer goed lokaal alternatief voor grote, dure en onpersoonlijke webdesign bureaus. Wij gaan veel verder dan enkel een website afleveren. Wij geven je advies zodat je zelf de gehele website kunt beheren zodra wij je website hebben gemaakt. Mocht je er toch even niet uitkomen, dan staan wij uiteraard voor je klaar.

[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]