Zoeken
Menu

Allround online marketing bureau nabij Lunteren!

Heb je er genoeg van dat je concurrenten het beter lijken te doen dan jou? Ben je steeds aan het zoeken naar de beste technieken om nieuwe klanten te vinden, maar zie je daar nog niet het gewenste effect van? Bij OMA kijken we naar het totaalplaatje, zodat we de meest sterke marketingmix opstellen en tevens uitvoeren.

Welke online marketing diensten in Lunteren we kunnen leveren? Dat gaat van het bouwen van je nieuwe website tot het optimaliseren van je content. Hoger ranken in de zoekmachine middels SEO (organisch) of SEA (advertising)? Je e-mailmarketing en social media marketing uitbesteden? Conversie optimalisatie en voortaan écht waardevolle leads binnenhalen? We hebben al deze specialisaties in huis en stemmen ze perfect af op jouw doelstellingen.

Wat doen jullie als online marketing bureau vlakbij Lunteren allemaal?

Een heleboel. Denk aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie, e-mail marketing, social media adverteren en ga zo maar door. Dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om online succes te kunnen behalen met je onderneming of organisatie. Alles onder één dak vlakbij Lunteren. Lekker makkelijk.

Wat kost een online marketing bureau?

Dat verschilt. Het ligt er bijvoorbeeld aan wat je wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Ook maakt het uit of je alles uit wilt besteden of ondertussen ook nog zelf dingen wil blijven doen. Daarom maken we graag een prijs voor je op maat. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Wat onderscheidt jullie als online marketing bureau van de rest?

Tuurlijk, we hebben de know-how en ervaring om mooie dingen te bereiken. Maar we hebben vooral plezier in wat we doen en in de samenwerking met onze klanten. We houden het graag leuk en begrijpelijk. Want dat zorgt voor resultaten op zowel de korte als lange termijn.

Wat zijn de voordelen van het samenwerken met een online marketing bureau?

Ten eerste: tijdbesparing. Je kunt je online marketing grotendeels of helemaal aan ons uitbesteden, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Daarnaast hoef je met een online marketing bureau niet je eigen fulltime marketeers aan te nemen én profiteer je van de kennis van meerdere specialisten.

De juiste mix voor het behalen van marketing doelstellingen
De juiste mix voor het behalen van marketing doelstellingen

Van zoekmachine optimalisatie tot adverteren en meer zichtbaarheid middels nieuwsbrieven en social media, we hebben alle specialisaties in huis om uitdagende marketing doelstellingen te behalen.

Een duurzame strategie die ook op termijn werkt
Een duurzame strategie die ook op termijn werkt

Bij ons geen strategieën die maar voor even werken, maar die ook op de lange termijn duurzaam zijn. Dat vinden we belangrijk, want we willen niet dat je na een korte boost weer flink moet inleveren.

Online marketing in Lunteren en omgeving
Online marketing in Lunteren en omgeving

We vinden persoonlijk contact interessant, want pas dan kunnen we de strategie perfect vormgeven op basis van je bedrijf, je wensen én op jou als ondernemer. We zijn gevestigd in Ede en komen graag bij je langs in Lunteren. De omgeving kennen we als onze broekzak!

Onze werkwijze

Uitgebreide 0-meting
Stap 1 • Uitgebreide 0-meting

Hoe sta je er op dit moment voor en waar wil je naartoe? Hoe doe je het ten opzichte van je grootste concurrenten en hoe zijn we die voortaan een stapje voor? Met een 0-meting achterhalen we de huidige basis en definiëren we waar we naartoe willen binnen welke tijd.

Technische doorvoering
Stap 2 • Technische doorvoering

Online marketing kan pas werken wanneer alle technische aspecten goed zijn ingericht. Hierbij kun je denken aan een gebruiksvriendelijke website, zodat zowel bezoekers als de zoekmachine (ranking factor Google) jouw professionaliteit opmerken.

Implementatie marketing mix
Stap 3 • Implementatie marketing mix

Nadat de strategie en de techniek in orde zijn, wordt het tijd voor het implementeren van de marketing mix. We nemen alle kanalen onderhanden en zorgen dat deze perfect op elkaar zijn afgestemd. Zo halen we het maximale uit campagnes.

Monitoren en duurzame strategie doorzetten
Stap 4 • Monitoren en duurzame strategie doorzetten

We vinden het belangrijk om analyses te maken van de behaalde resultaten. Daar kunnen we immers conclusies uittrekken. We stellen bij waar nodig, zodat we ook op lange termijn het optimale uit de duurzame online marketing strategie halen.

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Lassie
Papendal
Social deal
Scholen op de kaart
Nizo
Tesqua
Online marketing bureau Lunteren

Vanaf nu zichtbaar waar en wanneer het moet!

Je wilt gezien worden door de juiste mensen, jouw doelgroep(en). Geen uren verspillen aan inefficiënte marketing. Dat adverteren in het lokale krantje biedt vaak allang niet meer het gewenste resultaat. Met online marketing richt je je pijlen direct op je potentiële klanten, zodat de conversie ratio stijgt!

Contact met OMA

Online marketing Lunteren

Of je je nu wilt richten op lokale marketing in Lunteren en omgeving of heel Nederland aan je wilt binden, bij ons kun je terecht. Door jarenlange ervaring weten we wat wel en niet werkt. En niet minder belangrijk: hoe we het maximale uit de marketing voor jouw bedrijf kunnen halen.

Wij zien dat namelijk als maatwerk. Een aanpak kan pas werken als er rekening wordt gehouden met interne en externe factoren. Neem vrijblijvend contact met ons op en deel gerust je gedachtenspinsels, wat die ook zijn. We komen graag bij je langs om dit concreet om te zetten in een duurzame online marketing strategie.

Contact met OMA
Online marketing bureau Lunteren

Meest gestelde vragen

Contact met OMA