10 vragen aan Daan Derksen

Geplaatst op 28 maart 2022 door Daniël Kuipers

Daan is de afstudeer stagiair van OMA en volgt de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Hij onderzoekt de gebruiksvriendelijkheid van je website alsof z’n leven ervan afhangt. En eerlijk, dat doet het ook.

Vraag 1: Wie is Daan?

Ik ben Daan. 23 jaar, geboren in Zeddam maar al 5 jaar woonachtig in Nijmegen. Ik ben een sportief, leergierig en handig persoon en stilzitten is iets waar ik heel slecht in ben. In mijn vrije tijd ben ik veel in het zwembad, op de racefiets of op de tennisbaan te vinden. Als je mij daar niet hebt gevonden, is er een grote kans dat je me onder een oude Land Rover die ik opknap moet zoeken!

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

Eén van mijn grote hobby’s is wintersporten. Als het even kan, ga ik naar de sneeuw toe en zie je mij over de Oostenrijkse pistes skiën. Sinds een paar jaar heb ik van mijn hobby ook mijn bijbaan gemaakt en ben ik ook geregeld een weekend als skileraar op de piste of in de après-ski te vinden.

Vraag 3: Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar? Dat is nog een hele moeilijke vraag. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik na deze afstudeerstage wil gaan doen. Laat staan dat ik een idee heb waar ik over 5 jaar sta. Het aankomede jaar wil ik graag mijn opleiding Commerciële Economie afronden en gaan ontdekken of ik verder wil studeren of aan het werk wil gaan.

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

In het weekend knap ik dus die oude Land Rover of speel ik een tenniswedstrijd. Daarnaast vind ik het ook leuk om een stevige wandeling te maken, een toertocht op de racefiets te rijden of uit eten te gaan.

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Mijn favoriete social mediakanaal is Instagram. Ik gun mijzelf echter niet veel tijd om door mijn tijdlijn te scrollen, maar als ik dat wel doe vind ik het leuk om gewoon de foto’s en afbeeldingen van anderen te bekijken.

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Als fanatiek skiër kan ik toch niet om Helene Fisher heen. Een echte guily pleasure. Daarnaast ben ik een fan van housemuziek en zet ik graag een podcast aan als ik in de auto zit. Zo heb ik om goed voorbereid op mijn stage aan te komen, alle Daniel Kuipers podcasts geluisterd.

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Deze moet na het lezen van de bovenstaande vragen een inkoppertje zijn, natuurlijk is dit Oostenrijk om hier van de sneeuw en de mooie pistes te genieten.

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Ik had de kortste route van mijn bureautje naar het koffiezetapparaat al uitgestippeld en thuis getraind om zo veel mogelijke koffiekopjes te dragen. Maar nee, dit hoefde allemaal niet. Ik mocht wel een vegan fruitshake met water en havermout uit de koelkast halen voor mijn stagebegeleider Emiel, die zo sportief is dat zijn stagiaire hiervoor mag lopen.

Verder stond de eerste week in het teken van het bedrijf leren kennen en uitwerken hoe ik mijn afstudeerprojecten ga invullen.

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA?

Het komende half jaar zal ik als online marketing stagiair gaan afstuderen. Voor het afstuderen heb ik de onderwerpen usability, SEO en SEA aangegrepen om mij verder in te verdiepen. Naast dat ik bij OMA afstudeerstagiaire ben, zal ik ook opdrachten oppakken als online marketeer.

Vraag 10: Wat is jouw specialisatie binnen OMA?

Mijn stage bij OMA zal vooral in het teken staan van afstuderen en onderzoek doen. Voor deze onderzoeken zal ik mij dan ook richten op usability, SEO en conversie optimalisatie. Hiervoor zal ik verschillende projecten oppakken en onderzoeken doen.

Geschreven door: Daniël Kuipers Daniël is oprichter van Online Marketing Agency. Hij speurt het internet continu af naar de nieuwste snufjes en tactieken en blogt erover in begrijpelijke taal. Nou ja, soms dan.
ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2022 - Online Marketing Agency

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]