Zoeken
Menu

Binnen online marketing zijn er ontzettend veel onderdelen: SEO, SEA, content, webstatistieken, conversie optimalisatie.. en ga zo maar door. Over elk onderdeel van online marketing kunnen wij jou bijstaan! Meer weten? Neem contact met ons op of lees verder!

Wat houdt een online marketing advies in?

Een advies van OMA ziet er als volgt uit. Eerst wordt je website en Google aanwezigheid gecontroleerd. Content, techniek, autoriteit, snelheid, veiligheid. Alles komt aan bod. Door een tal van analyses komen wij met verbeterpunten. De verbeterpunten worden vervolgens verwerkt in een advies. Dit advies kan in de vorm van een document of een gesprek. Wil je het advies anders ontvangen? Alles is mogelijk!

Met het advies kan jij zelf je online aanwezigheid verbeteren. Het advies wordt in 3 onderdelen opgebouwd:
– Tips en verbeteringen voor nu
– Aanpassingen en updates voor de aankomende maanden
– Lange termijn oplossingen, inclusief voorbeelden en een duidelijk opzet

Hoe je het advies ontvangt, dat is aan jou. Mailen, uitleggen via Skype of per brief versturen. Maar het liefst komen wij gewoon langs. Dat werkt natuurlijk het best.

Over welke onderdelen van online marketing kan ik advies krijgen?

Over elke onderdeel van online marketing kunnen wij jou helpen. Zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, conversie optimalisatie, webstatiestieken, you name it!

Heb je geen idee waar je moet beginnen en wil je dat wij een algemeen verbeterplan opstellen? No problemo!  Met het plan kan je zelf aan de slag om binnen no-time nummer 1 posities in Google binnen te slepen.

Wil jij tips, verbeteringen en richtlijnen ontvangen die specifiek voor jou zijn opgezet? Wil jij zelf nummer 1 posities in Google behalen en een autoriteit zijn in jouw vakgebied? Neem dan contact met ons op

OMA's laatste reviews

Review Stichting koffieluitjes Ede 
"Voor Stichting Koffieluitjes Ede maakt OMA maandelijks onbetaalde uren. Zo helpen ze met onze website, maar denken ze ook mee met onze social media. Ze denken mee met leuke, ludieke acties die wij kunnen inzetten om onze stichting meer zichtbaarheid te geven en die mogelijk meer donaties opleveren. De samenwerking ervaren wij als erg fijn!"
Stichting koffieluitjes Ede  •
Review Kim Stein
"Daniël is bloedfanatiek, doelbewust en zich sterk bewust van de invloed van een goede website. Geef die jongen op z’n tijd een voetbal en hij komt helemaal tot z’n recht."
Kim Stein • Eigenaar - Ondernemers in Bedrijf
Review Paul van Rijn
"Wij leerden Daniel kennen als een bevlogen ondernemer. Doordat wij nog onbekend waren met deze vorm van naamsbekendheid maken was het prettig dat Daniel ons hier bij de hand heeft genomen. Door de maandelijkse rapportages van en contacten met hem kregen wij al snel meer gevoel bij het geheel."
Paul van Rijn • Oprichter BVR Advies
Review Paul Stam
"Daniel is een echte specialist, zijn kennis is enorm. Wat hij doet is aantoonbaar terug te zien in onze traffic en interactie op de website. En met zijn transparante, methodische maar vooral proactieve manier van werken levert hij ook service. Een super partner om mee samen te werken!"
Paul Stam • Marketing Manager - Lassie
Review Martin Eefting
"Hele fijne organisatie met fijne mensen die passie voor hun vak hebben en zich voor de volle 100% inzetten! "
Martin Eefting • Eigenaar GoHashtag
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS
Review Emiel Wessels
"‘Een prachtig voorbeeld dat je niet altijd veel geld nodig hebt om iets explosief te laten groeien. Door de juiste dingen te doen en tijd te investeren kun je er ook komen!’"
Emiel Wessels •
Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Helmert van Reenen
"Prettig samengewerkt met OMA! Specialisten in hun vakgebied! "
Helmert van Reenen • Eigenaar en artdirector Mooimerk
Review Wim speek 
"Fijne partner om mee samen te werken! "
Wim speek  • Eigenaar bij HRM Profielen
Review Roel Spans  
"OMA is sinds enige tijd ons marketingbureau voor de online beleving van Vormz. Zij helpen ons met de website, blogs, SEO en komen steeds met vernieuwende ideeën. Wij zijn zeer tevreden. Bezoekersaantallen op de website nemen toe en we worden echt veel beter gevonden in Google."
Roel Spans   • Eigenaar Vormz
Review Sylvia Bruning
"Inmiddels werk ik al een paar jaar met OMA samen naar volle tevredenheid. Ze denken met me mee en nemen me werk uit handen. Ik heb daadwerkelijk meer leads en wordt beter gevonden via het internet. Dankjewel OMA! "
Sylvia Bruning • Eigenaar - LEID MET LEF
Contact met OMA