Zoeken
Menu

Binnen online marketing zijn er ontzettend veel onderdelen: SEO, SEA, content, webstatistieken, conversie optimalisatie.. en ga zo maar door. Over elk onderdeel van online marketing kunnen wij jou bijstaan! Meer weten? Neem contact met ons op of lees verder!

Wat houdt een online marketing advies in?

Een advies van OMA ziet er als volgt uit. Eerst wordt je website en Google aanwezigheid gecontroleerd. Content, techniek, autoriteit, snelheid, veiligheid. Alles komt aan bod. Door een tal van analyses komen wij met verbeterpunten. De verbeterpunten worden vervolgens verwerkt in een advies. Dit advies kan in de vorm van een document of een gesprek. Wil je het advies anders ontvangen? Alles is mogelijk!

Met het advies kan jij zelf je online aanwezigheid verbeteren. Het advies wordt in 3 onderdelen opgebouwd:
– Tips en verbeteringen voor nu
– Aanpassingen en updates voor de aankomende maanden
– Lange termijn oplossingen, inclusief voorbeelden en een duidelijk opzet

Hoe je het advies ontvangt, dat is aan jou. Mailen, uitleggen via Skype of per brief versturen. Maar het liefst komen wij gewoon langs. Dat werkt natuurlijk het best.

Over welke onderdelen van online marketing kan ik advies krijgen?

Over elke onderdeel van online marketing kunnen wij jou helpen. Zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, conversie optimalisatie, webstatiestieken, you name it!

Heb je geen idee waar je moet beginnen en wil je dat wij een algemeen verbeterplan opstellen? No problemo!  Met het plan kan je zelf aan de slag om binnen no-time nummer 1 posities in Google binnen te slepen.

Wil jij tips, verbeteringen en richtlijnen ontvangen die specifiek voor jou zijn opgezet? Wil jij zelf nummer 1 posities in Google behalen en een autoriteit zijn in jouw vakgebied? Neem dan contact met ons op

OMA's laatste reviews

Review Andante Orgels
"Hele goede ervaringen met OMA. Sinds dat wij onze online marketing hebben uitbesteed aan Daniël Kuipers, Nicole en de rest van zijn team, boeken we meer resultaat. Een bedrijf met kennis van zaken. Wij bevelen OMA van harte aan! Andante Orgels. "
Andante Orgels •
Review Helmert van Reenen
"Prettig samengewerkt met OMA! Specialisten in hun vakgebied! "
Helmert van Reenen • Eigenaar en artdirector Mooimerk
Review Simonette Wiesman  
"Intussen drie opdrachten met Daniel en het team van Online Marketing Agency vervuld. Ik ben iedere keer erg blij met de servicegerichte aanpak, verregaande SEO expertise en overzichtelijke aanpak. Daarnaast gewoon een superfijn team om mee samen te werken. Dank voor jullie hulp! "
Simonette Wiesman   • Sr. Communicatieadviseur a.i. bij Laurens - Marcom manager - merkspecialist - Projectmanager
Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Eddie van Ruler
"Daniel Kuipers van OMA heeft onze Website zo goed gemaakt dat bezoekers de producten goed kunnen vinden. HTI-RVS is mooie site geworden waardoor we meer opdrachten hebben kunnen uitvoeren. Zelfs in deze moeilijke periode krijgen we meer aanvragen en opdrachten. Daniel heeft de kennis om online beter vindbaar te worden bij de juiste mensen."
Eddie van Ruler • Eigenaar HTI RVS
Review Anne de Boorder
"OMA is een onwijs fijne partner om mee samen te werken. De expertise en knowhow van het hele team hebben ons de afgelopen jaren geholpen uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken. Bovendien kunnen we niet alleen terugvallen op de professionele kennis van het OMA-team, maar ook op de persoonlijke focus."
Anne de Boorder • Project manager bij Lassie
Review Roy Hammink
"Mooie resultaten aan het boeken met onze website. Fijne en snelle communicatie, iedere maand een duidelijk overzicht van werkzaamheden en resultaten. Ik zou OMA zeker aanbevelen voor uw eigen bedrijf."
Roy Hammink • Eigenaar Hammink Fietsplezier
Review John Giezen
"Daniël Kuipers = SEO. Ik heb bij Daniël een op maat gemaakte zeer professionele Online Marketing inhouse training gevolgd. De training geeft je alle bagage om daarna zelf een vliegende start te maken op al een uiterst hoog online marketing level. Ik heb genoten van deze kwaliteitstraining gegeven door een zeer kundige prettige persoonlijkheid."
John Giezen • Head Marketing & Communications - NIZO
Review Marieke Stuivenberg
"Bij Tesqua helpen we graag mensen met het behalen van hun sportieve doelen. Dit doen we vanuit onze strategie “verrassend persoonlijk & verrassend veelzijdig”. Zo zijn we in contact gekomen met OMA. Op een enorme persoonlijke manier helpen Daniel en het team van OMA ons om onze digitale doelstellingen te behalen."
Marieke Stuivenberg • Eigenaresse Tesqua
Review Paul Stam
"Daniel is een echte specialist, zijn kennis is enorm. Wat hij doet is aantoonbaar terug te zien in onze traffic en interactie op de website. En met zijn transparante, methodische maar vooral proactieve manier van werken levert hij ook service. Een super partner om mee samen te werken!"
Paul Stam • Marketing Manager - Lassie
Review Paul van Rijn
"Wij leerden Daniel kennen als een bevlogen ondernemer. Doordat wij nog onbekend waren met deze vorm van naamsbekendheid maken was het prettig dat Daniel ons hier bij de hand heeft genomen. Door de maandelijkse rapportages van en contacten met hem kregen wij al snel meer gevoel bij het geheel."
Paul van Rijn • Oprichter BVR Advies
Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator