Zoeken
Menu

Binnen online marketing zijn er ontzettend veel onderdelen: SEO, SEA, content, webstatistieken, conversie optimalisatie.. en ga zo maar door. Over elk onderdeel van online marketing kunnen wij jou bijstaan! Meer weten? Neem contact met ons op of lees verder!

Wat houdt een online marketing advies in?

Een advies van OMA ziet er als volgt uit. Eerst wordt je website en Google aanwezigheid gecontroleerd. Content, techniek, autoriteit, snelheid, veiligheid. Alles komt aan bod. Door een tal van analyses komen wij met verbeterpunten. De verbeterpunten worden vervolgens verwerkt in een advies. Dit advies kan in de vorm van een document of een gesprek. Wil je het advies anders ontvangen? Alles is mogelijk!

Met het advies kan jij zelf je online aanwezigheid verbeteren. Het advies wordt in 3 onderdelen opgebouwd:
– Tips en verbeteringen voor nu
– Aanpassingen en updates voor de aankomende maanden
– Lange termijn oplossingen, inclusief voorbeelden en een duidelijk opzet

Hoe je het advies ontvangt, dat is aan jou. Mailen, uitleggen via Skype of per brief versturen. Maar het liefst komen wij gewoon langs. Dat werkt natuurlijk het best.

Over welke onderdelen van online marketing kan ik advies krijgen?

Over elke onderdeel van online marketing kunnen wij jou helpen. Zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, conversie optimalisatie, webstatiestieken, you name it!

Heb je geen idee waar je moet beginnen en wil je dat wij een algemeen verbeterplan opstellen? No problemo!  Met het plan kan je zelf aan de slag om binnen no-time nummer 1 posities in Google binnen te slepen.

Wil jij tips, verbeteringen en richtlijnen ontvangen die specifiek voor jou zijn opgezet? Wil jij zelf nummer 1 posities in Google behalen en een autoriteit zijn in jouw vakgebied? Neem dan contact met ons op

OMA's laatste reviews

Review Helmert van Reenen
"Prettig samengewerkt met OMA! Specialisten in hun vakgebied! "
Helmert van Reenen • Eigenaar en artdirector Mooimerk
Review Rutger Sikma
"OMA heeft ons uitstekend geholpen met het opzetten van Google Analytics 4 en reporting (Looker Studio) voor onze websites voor tweedehands machines. Op een proactieve en inspirerende manier. Door deze oplossing kunnen wij onze websites op goed monitoren en aanpassen als dat nodig is."
Rutger Sikma • Project Manager E-commerce
Review Jasper LeSuis
"Daniël (samen met zijn snel groeiende team) is een pareltje binnen de online marketing wereld! Vol kennis, enthousiast, gedreven, resultaat gericht en gewoon een hele fijne vent. Ik ben blij dat we al een tijd samen werken aan de online marketing van https://viavector.eu/nl/."
Jasper LeSuis • Eigenaar ViaVector
Review Furkan
"Onze samenwerking verloopt zeer aangenaam. We hebben de flexibiliteit om regelmatig te overleggen en aanpassingen te maken wanneer dat nodig is, om het maximale rendement uit onze advertenties te halen."
Furkan • Eigenaar MP Brows
Review Anne de Boorder
"OMA is een onwijs fijne partner om mee samen te werken. De expertise en knowhow van het hele team hebben ons de afgelopen jaren geholpen uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken. Bovendien kunnen we niet alleen terugvallen op de professionele kennis van het OMA-team, maar ook op de persoonlijke focus."
Anne de Boorder • Project manager bij Lassie
Review Emiel Wessels
"‘Een prachtig voorbeeld dat je niet altijd veel geld nodig hebt om iets explosief te laten groeien. Door de juiste dingen te doen en tijd te investeren kun je er ook komen!’"
Emiel Wessels •
Review Andante Orgels
"Hele goede ervaringen met OMA. Sinds dat wij onze online marketing hebben uitbesteed aan Daniël Kuipers, Nicole en de rest van zijn team, boeken we meer resultaat. Een bedrijf met kennis van zaken. Wij bevelen OMA van harte aan! Andante Orgels. "
Andante Orgels •
Review Wim speek 
"Fijne partner om mee samen te werken! "
Wim speek  • Eigenaar bij HRM Profielen
Review Roel Spans  
"OMA is sinds enige tijd ons marketingbureau voor de online beleving van Vormz. Zij helpen ons met de website, blogs, SEO en komen steeds met vernieuwende ideeën. Wij zijn zeer tevreden. Bezoekersaantallen op de website nemen toe en we worden echt veel beter gevonden in Google."
Roel Spans   • Eigenaar Vormz
Review Jan Scheele 
"Wat ben ik mega blij met en dankbaar voor de uitgebreide SEO scan die OMA voor mij heeft gedaan. Een bomvol boekwerk vol met tips waarmee ik gelijk aan de slag ben gegaan. Hele fijne communicatie en ik merk nu al de resultaten. Onwijs aanbevolen! "
Jan Scheele  • Ondernemer - Keynote spreker - Moderator
Review Marieke Stuivenberg
"Bij Tesqua helpen we graag mensen met het behalen van hun sportieve doelen. Dit doen we vanuit onze strategie “verrassend persoonlijk & verrassend veelzijdig”. Zo zijn we in contact gekomen met OMA. Op een enorme persoonlijke manier helpen Daniel en het team van OMA ons om onze digitale doelstellingen te behalen."
Marieke Stuivenberg • Eigenaresse Tesqua
Review Martin Eefting
"Hele fijne organisatie met fijne mensen die passie voor hun vak hebben en zich voor de volle 100% inzetten! "
Martin Eefting • Eigenaar GoHashtag
Contact met OMA