10 vragen aan Randy van Asselt

Geplaatst op 29 maart 2022 door Randy van Asselt

In februari startte hij bij OMA als Online Marketeer stagiair. Maak kennis met Randy door 10 vragen die we aan hem hebben gesteld

Wie is Randy?

Ik ben 20 jaar oud en ik ben geboren in Ede, maar ik woon in Wageningen. Ik ben een sociaal persoon en ik ben graag in contact met mensen. Daarnaast vind ik het leuk om mezelf uit te dagen in het leven. Dit doe ik door uitdagingen aan te pakken die buiten mijn comfort zone liggen. Naast hard werken, vind ik het ook leuk om met familie en vrienden te ontspannen.

Wat zijn je hobby’s?

Ik zie mijn werk als hobby. Dit omdat ik mijn werk met plezier doe en er graag naar toe ga. Naast werken vind ik het leuk om te fitnessen. Tijdens het fitnessen ga ik graag tot het uiterste.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Binnen 5 jaar heb ik mijn opleiding afgerond en heb ik een vaste baan of een eigen bedrijf. Daarnaast heb ik binnen 5 jaar de keuze voor mijzelf gemaakt of ik richting de marketing of sales kant ga. Over 5 jaar zie ik mijzelf ook samen met mijn vriendin in een eigen huis.

Wat doe jij graag in het weekend?

In het weekend pak ik graag mijn rust. Dit doe ik door met mijn vriendin een terras te pakken of samen een dagje weg te gaan. In de weekendavonden ga ik graag uit en ben ik veelal te vinden in Ede of Nijmegen. Naast tijd met vrienden en/of vriendin, besteed ik ook graag tijd aan mijn ouders.

Wat is je favoriete social mediakanaal?

Ik ben eigenlijk niet zo bezig met social media. Toch kan ik aan YouTube kan ik wel wat tijd kwijt zijn. Ik kijk graag naar informatieve video’s waar ik kan leren over verschillende onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

Wat is je favoriete muziek?

Mijn muzieksmaak varieert erg.

Pop en rap trekken mij wel het meest. Dit varieert van Nederlands tot Engels en Frans. Naast het luisteren van muziek, luister ik ook graag naar podcasts. Het liefst podcasts over succesverhalen van ondernemers.

Wat is je favoriete reisbestemming?

Italië heeft voor nu mijn voorkeur. Ook door het feit dat mijn ouders hier graag naar toe gaan. Italië trekt mij omdat de Italiaanse geschiedenis nog veel is terug te vinden in de oude steden. Daarnaast zijn de mensen in Italië altijd vriendelijk en behulpzaam.

Naast Italië zijn er nog enkele andere landen waar ik ben geweest, zowel binnen als buiten Europa.

Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

De eerste week bij OMA was zeer leerzaam. Aangezien ik nog niet goed bekend ben met alle marketingtechnieken, heb ik in de eerste week vooral veel kennis opgedaan. Ik word hierbij goed geholpen door mijn begeleider Luc. Luc is SEA-specialist binnen OMA. Dit is een specialisatie waar ik mij in interesseer en daarom is Luc de perfecte begeleider.

Over de sfeer binnen OMA ben ik zeer te spreken. Het is een informele sfeer met een platte structuur. Dit maakt de communicatie binnen het bedrijf ook een stuk toegankelijker waardoor ik veel kan vragen.

Wat zal jouw rol zijn binnen OMA?

Als marketing stagiair ga ik het komende halfjaar veel leren en toepassen. Ik begin heel breed om zoveel mogelijk informatie op te nemen en van alle technieken een beetje mee te krijgen. Naarmate de tijd vordert, zal ik mij steeds meer toespitsen tot een bepaalde specialisatie. Momenteel ben ik het meest geïnteresseerd in neuromarketing en SEO.

Wat zijn jouw specialisaties binnen OMA?

Zoals hierboven vermeld zal ik breed beginnen om mezelf later toe te spitsen op een bepaalde specialisatie. Aan het begin houd ik me dus bezig met SEO, SEA, affiliate marketing, neuromarketing en social media marketing.

profielfoto
Geschreven door: Randy van Asselt Randy is marketingstagiair bij Online Marketing Agency. In die hoedanigheid brengt hij zijn begeleider koffie en zijn kennis in de praktijk. Slimme vent, die Randy.
ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Laatste reviews

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2022 - Online Marketing Agency

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]