10 vragen aan Luuk Hoogveld

Geplaatst op 19 september 2022 door luuk hoogveld

Dit is Luuk. Luuk is stagiair bij OMA en een echte avonturier. Luuk gaat namelijk meerdere keren per jaar op stedentrip, maar nu blijft hij als stagiair een half jaartje bij OMA hangen om alles te ontdekken over SEO, social ads en content. Zodat ‘ie straks helemaal wegwijs is in de wereld van online marketing.

Als Luuk niet op kantoor zit of door de straten van Madrid wandelt, dan vinden we hem wel ergens terug op een terrasje of in het nachtleven van Ede. In het weekend geldt ‘ie daar namelijk zelf als lokale bezienswaardigheid. Komt dat zien, mensen!

Wat zijn jouw hobby’s?

Ik houd ervan om nieuwe mensen te leren kennen. Hierdoor ga ik vaak op reis.

Als ik thuis ben, speel ik op dinsdag, donderdag en zaterdag een potje voetbal bij ONA (geen OMA!) in Wageningen. Verder leer ik samen met een vriendin van mij op het moment ook tennissen. Dus sportief zou je mij ook wel kunnen noemen.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar wil ik in ieder geval afgestudeerd zijn. Ik hoop dat ik op dat moment een vaste baan heb binnen de marketingwereld – maar wel in het vakgebied dat mij het meest aantrekt. Ondertussen hoop ik natuurlijk ook nog wat nieuwe reizen te maken!

Wat doe je graag in het weekend?

Elke zaterdag speel ik een voetbalwedstrijd. Hier kijk ik de hele week naar uit. Verder drink ik zaterdagavond graag met vrienden een biertje (en duik ik met diezelfde vrienden s’ nachts nog even de kroeg of club in). Je kunt bij mij dus ook leren dansen.

De rechtse jongen is Luuk.

Wat is je favoriete social media kanaal?

Snapchat! Ik hou ervan om met vrienden te kunnen delen wat ik aan het doen ben op een bepaald moment. Snapchat gebruik ik ook echt puur voor de lol. Voor alle andere zaken gebruik ik net als iedereen gewoon WhatsApp.

Wat is je favoriete muziek?

Ik luister graag naar Nederlandse hiphop/rap (check de Woordenschat playlist op Spotify!). Van Amerikaanse pop houd ik ook wel. Ik ga in juni naar Coldplay. Maar als ik met vrienden ben, dan zet ik vaak de Top 50 NL op!

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Sinds ik jong ben, ben ik met mijn ouders elk jaar naar Italië geweest. Ik ken het hele land. Dat vind ik dus geweldig.

Maar jaren ben ik ook naar Barcelona, Parijs en Berlijn geweest. Dat zijn wel echt must-see steden, hoor. Je hebt daar zoveel prachtige plekken en gebouwen!

Deze foto is gemaakt toen Luuk in Barcelona was.

Hoe is jouw eerste week bevallen bij oma?

Heel goed! Ik werd meteen goed ontvangen. De werkplek is rustig en iedereen is bereid om je te helpen. Het team is jong en ambitieus en hierdoor kun je er lekker werken.

Wat is mijn rol binnen OMA?

Ik ben stagiair bij OMA. Van 29 augustus tot en met 27 januari. Een half jaartje, dus. Ik hoop hier mijn kennis te kunnen verbreden en uiteindelijk ook een baan binnen (online) marketing te kunnen krijgen.

Wat is jouw specialisatie binnen OMA?

Dit is de eerste stage voor mij. Ook ben ik relatief nieuw in de marketing. Althans, in de praktijk. Want nu toe heb ik er alleen veel theoretische les over gekregen. Ik weet dus

genoeg om een mooie start te kunnen maken en gaandeweg zullen we wel zien waar ik me in wil specialiseren!

Geschreven door: luuk hoogveld
ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency