Website analyse

Je vraagt je af of jouw website voldoet aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en of je website voldoet aan de eisen van Google. Ik kan jouw website analyseren en vervolgens een advies uitbrengen zodat jij zelf aan de slag kan om jouw online aanwezigheid te verbeteren en te vergroten! Meer weten? Neem contact met mij op of lees verder!

website analyse

Wat houdt een website analyse in?

Ik adviseer ondernemers. Maar voordat je gaat adviseren moet je analyseren. Wanneer ik jouw website ga analyseren dan kijk ik naar elk onderdeel van jouw website: content, veiligheid, techniek, snelheid, responsive en autoriteit

Elk onderdeel wordt onder de loep gelegd en voor elk onderdeel worden er verbeterpunten genoteerd. Mijn oordeel kan ik vertalen naar een eventueel advies. Het advies kan mondeling of schriftelijk worden besproken. Dat is aan jou.

Hoe is een website analyse opgezet?

Zie de analyse als een soort checklist met verbeterpunten maar ook met onderdelen die goed gaan. Met de analyse kan je naar je websitebouwer of je webdesign bureau. De analyse kan je vergelijken met een APK keuring voor je auto, maar dan voor je website. Alle essentiële onderdelen passeren de revue. De analyse kan zo uitgebreid zijn als je zelf wilt. Een aantal voorbeelden van onderdelen die terug kunnen komen in een website analyse:

  • De techniek van je WordPress website is verouderd
  • De website is te traag
  • Er zijn veiligheidsproblemen

Wil jij dat ik jouw website ga analyseren zodat jij zelf aan de slag kan met het verbeteren van je online identiteit? Neem dan contact met mij op!

[Inclusief kortingscode]
[Inclusief kortingscode]