10 vragen aan Rogier ter Veer

Geplaatst op 6 september 2022 door Daniël Kuipers

Dit is Rogier. Rogier is online marketing stagiair met een bijzonder verhaal. Als fysiotherapeut masseerde Rogier namelijk eerst talloze nekken en schouders, maar nu draait ‘ie aan de juiste knopjes om de customer journey op je website weer soepel te laten verlopen. Al vinden we als collega’s zijn massageskills natuurlijk nog net zo belangrijk…

Ook is Rogier zelf fanatiek sporter. Hij loopt hard, fitnesst, danst, surft en ju jit… jiu juts… jui jist… doet aan vechtsport. Met meerdere kampioenstitels op zak weet Rogier perfect hoe ‘ie jouw posities in Google een kick geeft en hoe je de vloer aanveegt met de concurrentie. Ofzoiets.

Vraag 1: Wie is Rogier?

Rogier is een fysiotherapeut turned marketeer. Hoewel ik fysiotherapie een ontzettend mooi vak vind, heb ik inmiddels ook een passie voor marketing bij mezelf ontdekt nadat ik anderhalf jaar geleden serieus begon te ondernemen. Nu is het tijd voor een switch en heb ik de volledige overstap gemaakt van fysiotherapeut naar marketeer.

OMA leek me een gezellige een leerzame plek om mijn marketingskills verder op te schroeven. Daar ben ik nu twee dagen per week te vinden.

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

Heb je even? Ik heb een boel verschillende vechtsporten gedaan. Van Jiu-Jitsu tot Kung-Fu. Op een blauwe maandag heb ik ook hip-hop dans uitgeprobeerd. Tegenwoordig doe ik het iets rustiger aan en houd ik het bij hardlopen en fitnessen.

Hier gaf ik iemand vliegles op het NK Jiu Jitsu

Als ik niet aan het sporten ben, vind je me in een kerk in Utrecht. Ik houd er namelijk van om anderen verder te helpen en zo mijn steentje bij te dragen.

Vraag 3: Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar hoop ik een aantal succesvolle bedrijven te hebben opgezet. Binnen welke branches weet ik nog niet precies. Verder hoop ik veel geleerd te hebben over marketing en misschien een mooie marketingpositie te bekleden. Ik vind het ook leuk om te spreken voor grote groepen binnen de kerk. Dit hoop ik ook steeds meer te gaan doen.

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

Op zaterdag probeer ik rustig aan te doen en lekker te sporten. Op zondag ben ik ’s ochtends in de kerk te vinden. ‘s Middags ga ik op pad met mijn vrouw of spreken we met vrienden af.

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Instagram. Voor mijn eigen bedrijf ben ik hier actief. Daarnaast scrol ik af en toe door de feed heen om te kijken waar mijn vrienden uithangen. Dit mag ik echter niet te vaak doen van mezelf. Focus Rogier, focus…

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Justin Bieber is wel een beetje een guilty pleasure van me (niet doorvertellen hè). Verder dans ik graag op Afrobeat en blèr ik graag mee met worshipmuziek van onder andere Maverick City Music.

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Zon, zee, strand zijn echt mijn ding dus ik ga graag naar Zuid-Frankrijk aan de Atlantische Oceaan. Naar Lacanau Océan om precies te zijn. Hier ga ik graag surfen, skimboarden, longboarden … eigenlijk alles wat met een bord te maken heeft en waar je op kan staan.

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Erg leuk! Dankzij de OMA starterkit (inclusief trui en sokken) word je meteen omgedoopt tot volwaardig lid van het team. Met die trui aan voel je je meteen al een betere marketeer. Het team is daarbij erg gezellig en staat altijd open voor vragen. Een mooie omgeving om veel te leren!

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA?

Bij OMA ben ik online marketing stagiair. Ik ga me verdiepen in SEO, SEA en het optimaliseren van websites. Ik vind het ook leuk om teksten te schrijven. Verder hoop ik ook van de andere disciplines binnen de marketing iets mee te pikken. Binnen OMA gebeurt er een hoop, dus er valt genoeg te leren!

Vraag 10: Wat is jouw specialisatie binnen OMA?

Ik oriënteer me eerst wat breder om een goed beeld te krijgen van wat OMA allemaal doet. Daarna lijkt het me wel leuk om verder te specialiseren, maar wat het precies gaat worden weet ik nog niet. Ik houd jullie op de hoogte!

Geschreven door: Daniël Kuipers Daniël is oprichter van Online Marketing Agency. Hij speurt het internet continu af naar de nieuwste snufjes en tactieken en blogt erover in begrijpelijke taal. Nou ja, soms dan.
ebook

Download gratis E-books!

Ga naar de E-books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde blogs

Haal jij het maximale uit online?

Meer dan 100 ondernemers gingen je voor. Van ZZP tot multinationals.

Doe de SEO-scan

Marketing kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Alle rechten voorbehouden © 2023 - Online Marketing Agency