Haal jij het maximale uit je website?

Vul het formulier in en kom er achter!

  Vul onderstaande gegevens in

  133 ondernemers gingen je voor!
  website seo scan

  Gratis advies rapport ontvangen

  Je weet dat online marketing belangrijk is en je weet dat je ‘iets’ met online marketing moet doen. Ook jij wilt het maximale uit je website halen, maar je weet niet waar je moet starten.

  Dat gaan wij je uitleggen in de gratis zoekmachine optimalisatie scan. In deze kosteloze scan leggen we haarfijn uit welke aanpassingen jij moet doen of moet laten doen om hoger te scoren in Google. We vertellen je bijvoorbeeld welke technische aanpassingen er gedaan moeten worden, waar de teksten wat aandacht nodig hebben en welke handelingen je moet verrichten om de concurrenten voorbij te gaan.

  Na de scan zullen we je altijd een belletje doen. Om al je vragen te behandelen en om het advies toe te lichten. Vul de gegevens en kom er zelf achter of jij het maximale uit je website haalt.

  Waaruit bestaat de scan?

  • Volledige SEO Check (Techniek, content en autoriteit)
  • Gebruikersvriendelijkheid
  • Prestaties
  • Social media
  • Veiligheid

  Zij gingen je voor

  Recente blogs

  24 februari 2021
  on page seo complete uitleg hoog socren google

  On Page SEO: complete uitleg om hoog te scoren in Google

  Het optimaliseren voor de zoekmachines (lees: Google) kan buiten je eigen website om, bijvoorbeeld door linkbuilding. Denk aan gastbloggen, verspreiden van infographics of social media links. Maar optimaliseren kan vervolgens ook binnen je website. Denk aan het optimaliseren van de techniek of het verbeteren van je content. Toch is er nog een verdeling die we kunnen maken binnen SEO. We kunnen dus een verdeling maken binnen de SEO. Namelijk tussen off page SEO en on page SEO. En over die laatste, daar ga ik het vandaag over hebben.
  22 februari 2021
  statistieken google analytics

  De 3 belangrijkste statistieken van Google Analytics

  Met Analytics maak je het gedrag van de bezoekers op je website inzichtelijk en dat is ontzettend handig bij het maken van keuzes. De belangrijkste statistieken zijn: bouncepercentage, pagina's per sessie en sessieduur. En waarom zijn deze statistieken het belangrijkst? Dat ga ik je nu uitleggen!
  14 februari 2021
  kennisbank opzetten

  Kennisbank opzetten: alles wat je moet weten

  14 februari 2021
  overstappen sendinblue activecampaign

  Waarom wij van Sendinblue overstappen naar ActiveCampaign

  [Inclusief kortingscode]
  [Inclusief kortingscode]